Nordic Fighter

Här lägger vi ut blogginlägg om vårt företag, medarbetare och andra saker som har kopplingar till vårt företag.
Pulsen - Lindegym i Lindesberg

Pulsen - Lindegym i Lindesberg

Nu släpper vi vårt tredje avsnitt av Pulsen.
Idag på Pulsen får ni följa med nordicfighter_martin och träffa ascharnkelindegymofficiell samt se hur dom bedriver sin verksamhet och arbetar tillsammans med oss på Nordic Fighter.

#nordicfighter #thorfitness #fredag #träning #styrketräning #tyngdlyftning #kondition #muskler #träningsglädje #träningsmotivation #gymmet #örebro #gymmotivation #fitspo #fitness #Sverige #styrkelyft #lindesberg

Pulsen - Friskis & Svettis i Örebro

Pulsen - Friskis & Svettis i Örebro

Nu släpper vi vårt andra avsnitt av Pulsen. Idag på Pulsen får ni följa med @nordicfighter_martin och träffa @andrehoglund74 på @fsorebro samt se hur dom bedriver sin verksamhet och arbetar tillsammans med oss på Nordic Fighter.

Pulsen - Gymerson

Pulsen - Gymerson

Nu släpper vi vårt första avsnitt av våran serie Pulsen.
Idag träffar @nordicfighter_martin @gymersontraningscenter som visar oss runt på anläggningen och berättar hur det är att driva ett gym på landet och vad dom tycker om oss som deras leverantör av träningsutrustning.

Nu ökar vi Pulsen

Nu ökar vi Pulsen

Nu ökar vi pulsen, häng med Martin Dahlberg i en serie där ni får träffa gym och box -ägare som delar med sig av sina egna erfarenheter och resa.

Nordic Cardio Park - NCP

Nordic Cardio Park - NCP

Gruppträning i puls-zoner med blandade produkter från Thor Fitness Air series samt Activio.

  • Attrahera fler målgrupper att medverka i dom Nordiska träningsformerna löpning, cykling, rodd, stakning mm. En träningsform som passar alla.
  • Alla deltagare jobbar i sina egna puls-zoner baserat på egen ”fitness level” och nivå.
  • Man aktiverar hela kroppen.
  • Passet kan byggas från korta till långa samt hårda eller lugna. Eller en bra blandning.
  • Du kan variera vilken aktivitet just du vill träna i dag.
  • Rotera träning och aktivera hela kroppen för ökad variation, börja på en cykel och byt under passet till löpning, rodd eller stakning. Kanske 3 min x 3 maskiner, kort och effektivt.

 

Är ditt gym eller anläggning intresserade av vårt co
VÅRT MÅL ÄR NÖJDA KUNDER

VÅRT MÅL ÄR NÖJDA KUNDER

Vårt mål är att tillhandahålla Sveriges mest prisvärda utrustning för fitness, kampsport och styrketräning. Vi har alltid en tanke om att skapa så mycket värde som möjligt för alla våra kunder. Vårt sätt att göra detta är genom att jobba med mindre marginaler, pressade priser, hög service och kvalité..

 

To Top