Sandsäck

Under denna flik finner du våra olika varianter av sandsäckar.

Sandsäcken som träningsredskap erbjuder en stor mängd olika övningar och användningsområden. Sandsäcken passar bra till alla typer av funktionell träning och kan användas både till alla olika sorters övningar där man vill belasta ett visst rörelsemönster.

Våra säckar finns både med handtag och utan handtag för att passa olika användningsområden. Samtliga säckar är försedda med en innerpåse som man själv fyller upp med lämpligt material. Vi rekommenderar att man använder sig av ett material som inte dammar för mycket, såsom sättsand / fogsand eller en stenkrossfraktion med väldigt lite 0-fraktion i såsom 2/4 stenflis eller liknande.

Behöver du hjälp att välja sandsäck som passar dina behov eller har frågor rörande produkterna så tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig.

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
3 artiklar
30
50
100
Alla
 1. Thor Fitness SandbagThor Fitness Sandbag
  Thor Fitness Sandbag
  Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  Thor Fitness Sandbag

  Från 271,00 kr

 2. Sandbag 14-26 kgSandbag 14-26 kg
  Sandbag 14-26 kg
  Produkter under denna kategori är framtagna till de som vill ha ett mer exklusivt hemmagym, bygga företagsgym eller en pt-studio. Ska du bygga ett kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin Semi-Kommersiell.
  Semi-Kommersiell
  Sandbag 14-26 kg

  Från 395,96 kr

 3. Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  Thor Fitness Sandbag med handtag

  Från 452,00 kr

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
3 artiklar
30
50
100
Alla
Beställ Sandsäck hos Nordic Fighter - Alltid ✓ Prisgaranti ✓ Snabb leverans ✓Snabb kundservice/support
To Top