Hotell / BRF / Företag

Här hittar ni en del av våra företagskunder runt om i Sverige tillsammans med deras gym.
ÖGS Företagsgym

ÖGS Företagsgym

Vi tackar ÖGS för förtroendet att vi fick bygga deras nya företagsgym

 

 

 

 

ÖGS Bolaget, ÖGS Miljötransporter och Örebro Godstrafik Stockholm är tre bolag under samma tak. Vi är idag totalt ca 130 anställda och varit verksamma i branschen sedan 1952 och som transportör för DB Schenker (Bilspedition) sedan 1956. Genom detta har vi erhållit god kunskap att genomföra våra kunders krav och förväntningar på ett tillfredsställande sätt. Vårt transportöruppdrag för DB Schenker är linjer på Västsverige, Östergötland och Mälardalen med bas i Örebro. Vi är också transportör åt Stena Recycling sedan 2016 där vi har transporter i Örebro län samt kortare fjärrkörningar. Vi har många olika typer av chaufförstjänster, såsom: lots,

Coffee Stain Studios

Coffee Stain Studios

Vi tackar Coffe Stain Studios i Skövde för förtroendet som deras nya partner/leverantör inom gym och fitness.

Coffee Stain Studios är ett svenskt programvaruföretag med inriktning på dator- och mobilspel. Företaget bildades 2010 av studenter vid Högskolan i Skövde. Företaget har också sitt säte i Skövde. 2010 släpptes I Love Strawberries för iOS via App Store. 15 april 2011 lanserades Sanctum för Microsoft Windows via Steam.

 

 

 

Skistar i Sälen

Skistar i Sälen

Vi tackar Skistar i Sälen för förtroendet.

Skistar är ett svenskt börsnoterat aktiebolag som äger och driver skidanläggningar i Sälen, Åre, Vemdalen och Hammarbytoppen i Sverige, Hemsedal och Trysil i Norge samt ett majoritetsägarskap i St. Johann i Österrike. En del i företagets vision är att vara den ledande operatören av europeiska alpindestinationer.

Science Park Skövde

Science Park Skövde

Vi tackar Science Park Skövde för samarbetet och förtroendet till att bygga deras nya företagsgym.

 

Science Park Skövde är en mötesplats för människor, företag och verksamheter med fokus på utveckling, innovation och digitalisering. Vår huvudmålgrupp är startups med internationell tillväxtpotential och innovativa kunskapsbaserade tillväxtföretag.

Besök dem på följande länk, https://scienceparkskovde.se/sv/om-oss/science-park-skovde/

ELON

ELON

Vi vill tacka ELON för att vi fick äran att leverera och planera ert nya gym.

GYMLÖSNINGAR TILL BRF, HOTELL OCH FÖRETAG

GYMLÖSNINGAR TILL BRF, HOTELL OCH FÖRETAG

Vi hjälper er från idé till färdigt gym, inget projekt är för litet eller för stort för oss på Nordic Fighter - kontakta oss redan idag på [email protected]

 

Bostadsrättsföreningen Västhaga

Bostadsrättsföreningen Västhaga

Vi fick nöjet att installera Bostadsrättsföreningen Västhagas nya gym idag.

Skulle du vara intresserad av ett gym till er bostadsrättsförening eller företag så tveka inte att kontakta oss

Jollyroom Group AB - Personalgym på 400 kvm

Jollyroom Group AB - Personalgym på 400 kvm

Vi tackar Jollyroom för förtroendet och det var en fantastiskt bra känsla att få vara med ända från start till att se hur glada medarbetarna blev efter invigningen av deras nya gym.
Vi vet också att en satsning på kvalitativa, funktionella och snygga personalgym lönar sig i längden. Och när allt fler jobbar hemifrån gäller det att arbetsplatsen erbjuder något extra för att både locka befintliga medarbetare och kunna attrahera nya talanger framöver.

Dagens Logistik
"E-handlaren Jollyrom bygger ett personalgym på 400 kvm i anslutning till sin “Jollypark” på Hisingen, i samarbete med gymaktören Nordic Fighter. "
https://dagenslogistik.se/jollyroom-bygger-gym-pa-lagret/

"Jollyroom Group AB är en ledande koncern inom näthandel för barn- och babyprodukter i Norden som drivs från Torslanda där man disponerar över 75 000 kvadratmeter lager och kontor. Totalt sysselsätter verksamheten 500

Good Morning Arlanda

Good Morning Arlanda

Nu finns vi och Thor Fitness även på Good Morning Arlanda och vi tackar Ligula Hospitality Group för ett bra fortsatt samarbete.

Sida
To Top