Hotell / BRF / Företag

Här hittar ni en del av våra företagskunder runt om i Sverige tillsammans med deras gym.
Science Park Skövde

Science Park Skövde

Vi tackar Science Park Skövde för samarbetet och förtroendet till att bygga deras nya företagsgym.

 

Science Park Skövde är en mötesplats för människor, företag och verksamheter med fokus på utveckling, innovation och digitalisering. Vår huvudmålgrupp är startups med internationell tillväxtpotential och innovativa kunskapsbaserade tillväxtföretag.

Besök dem på följande länk, https://scienceparkskovde.se/sv/om-oss/science-park-skovde/

Läs Mer
GYMLÖSNINGAR TILL BRF, HOTELL OCH FÖRETAG

GYMLÖSNINGAR TILL BRF, HOTELL OCH FÖRETAG

Vi hjälper er från idé till färdigt gym, inget projekt är för litet eller för stort för oss på Nordic Fighter - kontakta oss redan idag på [email protected]

 

Läs Mer
Jollyroom Group AB - Personalgym på 400 kvm

Jollyroom Group AB - Personalgym på 400 kvm

Vi tackar Jollyroom för förtroendet och det var en fantastiskt bra känsla att få vara med ända från start till att se hur glada medarbetarna blev efter invigningen av deras nya gym.
Vi vet också att en satsning på kvalitativa, funktionella och snygga personalgym lönar sig i längden. Och när allt fler jobbar hemifrån gäller det att arbetsplatsen erbjuder något extra för att både locka befintliga medarbetare och kunna attrahera nya talanger framöver.

Dagens Logistik
"E-handlaren Jollyrom bygger ett personalgym på 400 kvm i anslutning till sin “Jollypark” på Hisingen, i samarbete med gymaktören Nordic Fighter. "
https://dagenslogistik.se/jollyroom-bygger-gym-pa-lagret/

"Jollyroom Group AB är en ledande koncern inom näthandel för barn- och babyprodukter i Norden som drivs från Torslanda där man disponerar över 75 000 kvadratmeter lager och kontor. Totalt sysselsätter verksamheten 500

Läs Mer
Motel L i Hammarby Sjöstad

Motel L i Hammarby Sjöstad

Nu kan alla som övernattar på Motel L i Hammarby Sjöstad få den perfekta träningsupplevelsen även när du sover borta. Vi tackar Ligula Hospitality Group för ert förtroende.

Läs Mer
To Top