Prisgaranti

prisgaranti

Vi på Nordic Fighter vill att du ska känna dig trygg med att vi alltid ger dig marknadens bästa priser. Därför erbjuder vi vår prisgaranti.

Vi matchar alla priser, erbjudanden och kampanjer!
Prisgarantin gäller i 7 dagar från inköpsdatum. Det betyder att om du hittar samma produkt till ett lägre pris i en fysisk butik eller webbutik i Sverige, så betalar vi tillbaka hela mellanskillnaden.
Förutsättningen för prisgarantin är att produkten är identisk dvs samma märke, storlek, mått och har motsvarande specifikationer och köpvillkor.
Prisgarantin gäller endast svenska företag och som har varit verksamma så att minst ett bokslut har registrerats. Detta för att olika skatte- och momsregler annars kan göra konkurensen orättvis.
Produkten måste finnas tillgänglig för försäljning till det lägre priset vid prismatchningstillfället. Detta påvisar du genom att skicka oss en annons, länk, eller annat som entydigt visar detta (t ex en skärmdump godtas inte).
Nordic Fighters prisgaranti gäller både i vår webbshop och i vårt lager.
Vill du utnyttja prisgarantin, maila oss på [email protected] eller besök vårt lager. Vid frågor om prisgarantin kan du kan även ringa oss på +46 (0)584-77 34 40

To Top