Tja Tja Bloggen!

ÖGS Företagsgym

ÖGS Företagsgym

Vi tackar ÖGS för förtroendet att vi fick bygga deras nya företagsgym

 

 

 

 

ÖGS Bolaget, ÖGS Miljötransporter och Örebro Godstrafik Stockholm är tre bolag under samma tak. Vi är idag totalt ca 130 anställda och varit verksamma i branschen sedan 1952 och som transportör för DB Schenker (Bilspedition) sedan 1956. Genom detta har vi erhållit god kunskap att genomföra våra kunders krav och förväntningar på ett tillfredsställande sätt. Vårt transportöruppdrag för DB Schenker är linjer på Västsverige, Östergötland och Mälardalen med bas i Örebro. Vi är också transportör åt Stena Recycling sedan 2016 där vi har transporter i Örebro län samt kortare fjärrkörningar. Vi har många olika typer av chaufförstjänster, såsom: lots,

 FRISKIS & SVETTIS SIMRISHAMN

FRISKIS & SVETTIS SIMRISHAMN

Tack Friskis & Svettis i Simrishamn för att vi fick vara med på resan från ritning till en stor uppdatering av gymmet

Thor Fitness Exclusive och Cardio finns nu att tillgå även i Simrishamn.

 

 

 

 

Coffee Stain Studios

Coffee Stain Studios

Vi tackar Coffe Stain Studios i Skövde för förtroendet som deras nya partner/leverantör inom gym och fitness.

Coffee Stain Studios är ett svenskt programvaruföretag med inriktning på dator- och mobilspel. Företaget bildades 2010 av studenter vid Högskolan i Skövde. Företaget har också sitt säte i Skövde. 2010 släpptes I Love Strawberries för iOS via App Store. 15 april 2011 lanserades Sanctum för Microsoft Windows via Steam.

 

 

 

Time4Padel i Göteborg

Time4Padel i Göteborg

Vi tackar @time4padel i Göteborg för förtroendet som deras nya partner/leverantör inom gym och fitness. Spana in deras häftiga och nya anläggning.

"Välkommen till en ny mötesplats på Hisingen, nära Torslanda, Björlanda och Tuve!

Vi är grannar med Hisingens Golfcenter bara ett stenkast ifrån Volvo Lastvagnar och Volvo Cars.

Hos oss kan ni spela padel på någon av våra 16 banor inomhus eller 3 banor utomhus. Alla banor inomhus är full panorama varav 6 st uppfyller kraven för utspring. Vi erbjuder en stor och luftig yta med en takhöjd på minimum 12 meter.
Hos oss hittar ni också mer än bara padel. Vi har även gym, spa, konferens, café, kontor och behandlingar av olika slag. Parkering finns utanför och är helt gratis.

Oavsett om du vill träna, gå på spa eller bara umgås vill vi skapa en mötesplats där alla känner sig välkomna!"

Private Fitness

Private Fitness

Vi vill tacka Private Fitness som valde oss till deras leverantör av sitt första microgym.

"Vår idé av ett microgym tog liv när vi upptäckte att ett stort gym inte fyller de behov vi hade. En av oss hade små barn som behövde sova under passet och den andra ville få en stund för sig själv och inte tävla om utrustning. Det fanns inget riktig alternativ för oss och vi tog steget och startade detta microgym koncept. Nu vill vi ge dig en plats där du kan träna på dina villkor"

Du kan läsa mer om deras unika koncept på deras hemsida, https://www.privatefitness.se/

CAMPUSGYMMET

CAMPUSGYMMET

Vi tackar CAMPUSGYMMET i Örebro för att ni valde oss som er leverantör på nya kardioparken.

 

Vi fick äran att bygga Örebro Universitets nya kardiopark. Campusgymmet är en ideell förening som huserar i Örebros universitets lokaler på campus och bildades 1965.

Sida
To Top