Nytt år och nya möjligheter, eller?

Nytt år och nya möjligheter, eller?

Gästblogg av Sofia Arvidsson

Hej, och varmt välkommen till mitt första blogginlägg hos Nordic Fighter.
Jag heter Sofia och driver träningsanläggningen Get Prepared eller GP som vi kallar den.
GP är en obemannad träningsanläggning som ligger utanför Finspång i Östergötland.
Sedan starten 2014 har vi handlat utrustning av Nordic Fighter och idag är anläggningen full av maskiner, burar, skivstänger och vikter från NF och det är därför jag finns här som inspiratör.

Sedan 2007 har jag arbetat med hälsa och är utbildad Hälsoutvecklare med vidareutbildningar inom personlig träning och fysträning för lag och elitidrottare.
Just nu kompletterar jag mina utbildningar med licens inom mental träning samt professionell coaching.
Friskvårdsbranschen står aldrig still och inte jag heller. I mina blogginlägg kommer du att få ta del av mina tankar när det kommer till hälsa i alla dess

Läs Mer
Hemmaträning med viktskivor

Hemmaträning med viktskivor

Gästblogg av Hilma Krokström

Det är åter dags för mig att dela med mig av ett samarbete med en av mina stora favoriter Nordic fighter! Vid det här laget vet ju ni hur mycket jag ääälskar träning, och därtill träningsutrustning! Och som jag berättade om i mitt första samarbete med dom är detta ett företag som eftersträvar kvalitet och tillgänglighet i form av ett brett utbud och bra produkter men till riktigt bra priser.

Idag kära vänner, tänkte jag dela med mig av ett cirkelpass då jag använder endast två viktplattor! Viktplattor är ju fantastiskt att använda ihop med skivstång och träna allt ifrån marklyft till knäböj och axelpress etc. MEN det går också att använda till så många övningar bara som dom är!

Många av övningarna nedan går självklart att genomföra helt utan vikt, med gummiband eller med annan form av vikt som hantel eller kettlebell. Man tager helt enkelt vad man haver!

Läs Mer
To Top