Jollyroom Group AB - Personalgym på 400 kvm

Jollyroom Group AB - Personalgym på 400 kvm

Vi tackar Jollyroom för förtroendet och det var en fantastiskt bra känsla att få vara med ända från start till att se hur glada medarbetarna blev efter invigningen av deras nya gym.
Vi vet också att en satsning på kvalitativa, funktionella och snygga personalgym lönar sig i längden. Och när allt fler jobbar hemifrån gäller det att arbetsplatsen erbjuder något extra för att både locka befintliga medarbetare och kunna attrahera nya talanger framöver.

Dagens Logistik
"E-handlaren Jollyrom bygger ett personalgym på 400 kvm i anslutning till sin “Jollypark” på Hisingen, i samarbete med gymaktören Nordic Fighter. "
https://dagenslogistik.se/jollyroom-bygger-gym-pa-lagret/

"Jollyroom Group AB är en ledande koncern inom näthandel för barn- och babyprodukter i Norden som drivs från Torslanda där man disponerar över 75 000 kvadratmeter lager och kontor. Totalt sysselsätter verksamhe

Läs Mer
Ge dig själv tid till reflektion

Ge dig själv tid till reflektion

Gästblogg av Sofia Arvidsson

För somliga har Coronapandemin gett möjlighet till mer reflektion och återhämtning medan det för andra har bidragit till ett ännu högre tempo.

Jag som arbetar inom hälsobranschen är en av dem som fått ännu mer att göra.
Fler personer som vill ha hjälp med sin fysiska och psykiska hälsa, fler som vill bolla sitt livspussel i coachingsessioner och fler som vill delta i träningsgrupper, PT grupper och gruppträning.

Oavsett vilken vändning ditt liv har tagit och hur din vardag ser ut under pandemin så finns det små saker att behålla och utveckla.

Har du fått mindre att göra? Ge dig själv möjlighet att lägga upp en utvecklingsplan.
En plan där du kollar på livets alla områdena och bestämmer ett område där som är redo för utveckling, det kan ex. vara: träning/hälsa, familjen/vänner (digitalt om ni inte får träffas), arbetet, vidareutbildning, personlig u

Läs Mer
Favoritövningar för att forma armar och axlar!

Favoritövningar för att forma armar och axlar!

Gästblogg av Hilma Krokström

Så var det dags för mig att äntligen få dela med mig av ytterligare lite övningar, i samarbete med Nordic fighter och deras fantastiska utrustning!

Det har nu gått cirka 8 månader sen jag för första gången testade produkter från Nordic fighter, och jag skämtar inte en sekund om jag säger att de använts varje vecka sedan dess. Jag är så nöjd man bara kan bli, och har därför valt att inleda ytterligare ett samarbete tillsammans med dom under våren!

Förra gången delade jag favoritövningar för ben och rumpa, så idag tänkte jag dela fem av mina favoritövningar för att forma armar och axlar, och använda endast hantlar som vikt!

 

Läs hela inlägget på Hilmas blogg här.

Läs Mer
Good Morning Arlanda

Good Morning Arlanda

Nu finns vi och Thor Fitness även på Good Morning Arlanda och vi tackar Ligula Hospitality Group för ett bra fortsatt samarbete.

Läs Mer
Motel L i Hammarby Sjöstad

Motel L i Hammarby Sjöstad

Nu kan alla som övernattar på Motel L i Hammarby Sjöstad få den perfekta träningsupplevelsen även när du sover borta. Vi tackar Ligula Hospitality Group för ert förtroende.

Läs Mer
Frontline Atletklubb

Frontline Atletklubb

Ett stenkast från Örebro universitet och natursköna oset hittar du Örebros senaste tillskott i gymvärlden. Vi tackar Frontline Atletklubb för ert förtroende till oss som leverantör.

Läs Mer
PhysioPerfection GYM & REHAB

PhysioPerfection GYM & REHAB

Ett stort tack till PhysioPerfection GYM & REHAB som valde oss till sin leverantör. Spana in deras maskinpark och funktionella yta i vår promofilm.

Läs Mer

Levererat Gnugg hos WAP i Örebro

Vi vill tacka WAP och Gnugg för att vi fick äran att leverera och planera det nya gymmet i Örebro.

Läs Mer
Fem fantastiska övningar för ben och rumpa!

Fem fantastiska övningar för ben och rumpa!

Gästblogg av Hilma Krokström

Vi är nu framme vid tredje och sista delen av mitt (@hilmaestrid) samarbete med Nordic Fighter! Jag har tidigare delat med mig av två pass med tips på övningar för hela kroppen men tänkte nu visa 5 stycken rump- och benövningar som jag i stort sätt har med i VARJE benpass jag kör med fokus på baksida lår/rumpa. Syftet med samtliga 3 inlägg har varit och är att ge tips på bra och effektiva övningar, med väldigt lite utrustning, och idag står en av mina stora favoriter Kettlebellen i fokus!

Läs hela inlägget på Hilmas blogg här.

Läs Mer
Sida
To Top