Säckar i Läder, Fyllda

Inom de flesta kampsporter används icke-fysiska motståndare ofta i träningen. Alla typer av slag-och-sparksporter lägger förutom sparrning också mycket tid på att träna slagkombinationer och sparkar på säck.

Denna typ av utrustning ställs höga krav på i fråga om hållbarhet och kvalité. Vårt sortiment säckar i äkta läder är gjorda att klara de tuffa krav som ställs på dem och tolererar mycket hårda anslag över lång tid utan att gå sönder.

Läder är ett material som är fantastiskt hållbart och som ger en skön känsla att både slå och sparka på. Våra säckar i äkta läder har en oerhörd motståndskraft och kommer inte att göra dig eller din klubb missnöjd i fråga om hållbarhet och kvalité.

Vi har i vårt sortiment säckar i olika storlek och i olika vikt. Samtliga säckar levereras med kedja för upphängning.

Behöver du hjälp att välja en säck som passar dina behov eller har frågor gällande produkterna så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
4 artiklar
30
50
100
Alla
 1. Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  NF Thai Bag, 180 / 35cm, 60kg I Äkta Läder
  5 322,58 kr
 2. Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  NF Boxing bag, Fylld 120cm / 40kg I Äkta Läder
  4 104,59 kr
 3. Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  NF Heavy Bag, 145 / 45cm, 60kg I Äkta Läder
  5 322,58 kr
 4. Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  NF Boxing Bag, Fylld 100cm / 30kg I Äkta Läder
  3 442,93 kr
Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
4 artiklar
30
50
100
Alla
Beställ Säckar i Läder, Fyllda hos Nordic Fighter - Alltid ✓ Prisgaranti ✓ Snabb leverans ✓Snabb kundservice/support
To Top