Frakt och leveransinformation

Samtliga av våra sändningar där frakt har valts går med DHL. Man kan alltid hämta sina varor fritt från frakt och leveranskostnader vid vårt lager i Finnerödja.
Fraktkostnaden är inte en del utav köpet av produkten utan det är endast en tjänst som vi förmedlar som en service till våra kunder.
Det går alltså alldeles utmärkt att handla varor hos oss utan att välja en frakttjänst.

Leveranstid
Vi packar ordrar varje helgfri vardag. Dom lämnar sedan vårt lager följande helgfria vardag.
Normal leveranstid är sedan 1-2 dagar beroende på var i landet leveransen ska ske. Leveranser söder om Sundsvall sker normalt sett dagen efter att varorna skickas från vårt lager.
Beställningar som skickas till hemadresser skickas ifrån oss med en aviseringstjänst som kan göra att det tar en leveransdag extra.
Vissa avvikelser kan förekomma. Vi kan inte bli ansvariga att leverera en produkt som är slutsåld eller utgången ur sortimentet.
Skulle en produkt inte gå att leverera så meddelar vi det via e-post eller telefon. Vi kan heller inte hållas ansvariga för fel som begås av fraktbolaget i form av fördröjd leveranstid.


Leveranssätt

Alla produkter levereras från vårt lager. Detta sker med hjälp av DHL. Parcels (enkollisändningar under 20kg som inte är skrymmande) hämtar du själv hos DHLs ombud under normala öppettider. Godssändningar (tyngre än 20kg eller skrymmande) levereras till mottagarens gatuadress. Godssändningar till privatpersons hemadress skickas med en telefonaviseringstjänst där kunden blir uppringd och tillsammans med DHL får komma överens om en tid (under dagtid) för leverans. Varorna bärs inte in.

Spåra din sändning här


Fraktkostnader
Vi har olika fraktkostnader som alla är baserade på DHLs taxa och är beroende på varans vikt och storlek. Den exakta fraktkostnaden visas alltid när du går till kassan, innan du väljer att gå vidare och genomföra ditt köp. I fraktpriset ingår eventuella hemleverans och aviseringsavgifter.

To Top