Bänkpressbänkar

Denna flik är helt ägnad åt våra fasta bänkpressbänkar. Dessa bänkar är specifikt gjorda att träna bänkpress i och har med detta i åtanke en del extra features.

Bänkarna under denna kategori är helt plana, avsedda för klassisk bänkpress. Ställningarna är gjorda att ta hänsyn till olika personers olika förutsättningar och racket kan justeras i höjdled för att passa olika personers olika längd. För att försäkra sig om säker lyftning är bänkpresställningarna även utrustade med s.k ”spotter platforms” där träningskompisen kan stå beredd att hjälpa till de gånger det blir för tungt.

Det finns goda anledningar att ha en ställning helt ägnad åt bänkpress. De tekniker som ofta används vid bänkpress, såsom att arbeta in skulderbladen, lägga brygga mm kräver en stabil ram för att inte tala om vikten av ordentlig stabilitet vid riktigt tunga lyft.

Behöver du hjälp att välja eller har några frågor om våra bänkpressbänkar så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig välja rätt.

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
3 artiklar
30
50
100
Alla
 1. Dessa produkter är väldigt prisvärda och håller hög kvalitet när det kommer till hemmaträning. Ska du bygga ett företagsgym, PT-studio eller kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin hemmaträning.
  Hemmaträning
  Olympisk Viktbänk Med Tillbehör
  Specialpris 4 279,00 kr Ordinarie pris 4 609,00 kr
 2. Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  TF Standard, Flat Olympic Bench
  Specialpris 9 258,00 kr Ordinarie pris 13 887,18 kr
 3. Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  Thor Fitness Competition Combo Rack GD1
  Specialpris 24 485,00 kr Ordinarie pris 24 485,28 kr
Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
3 artiklar
30
50
100
Alla
Beställ Bänkpressbänkar hos Nordic Fighter - Alltid ✓ Prisgaranti ✓ Snabb leverans ✓Snabb kundservice/support
To Top