Dipsställningar

Denna flik är ägnad åt dippställningar. Vi har i vårt sortiment olika varianter på dipsställningar där många av dem har ytterligare användningsområden. Vårt klassiska ”Dip Stand” är helt ägnad åt dips medan de andra ställningarna även fungerar som skivstångsställningar med integrerade dipshandtag.

Dips är en fantastiskt effektiv överkroppsövning. Dips tränar både bröst, axlar och triceps och belastas med alltifrån egen kroppsvikt till flera hundra extrakilon som går att hänga i ett dipsbälte. Våra ställnigar är alla byggda i robust stål och har en bred och stabil bas som gör övningens utförande säker och bekväm.

Behöver du hjälp i valet av dipsställning eller har frågor om någon av produkterna så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
4 artiklar
30
50
100
Alla
 1. Squat Rack / Dip StandSquat Rack / Dip Stand
  Squat Rack / Dip Stand
  Dessa produkter är väldigt prisvärda och håller hög kvalitet när det kommer till hemmaträning. Ska du bygga ett företagsgym, PT-studio eller kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin hemmaträning.
  Hemmaträning
  Squat Rack / Dip Stand
  Specialpris 1 797,15 kr Ordinarie pris 2 196,51 kr
 2. Dip StandDip Stand
  Dip Stand
  Produkter under denna kategori är framtagna till de som vill ha ett mer exklusivt hemmagym, bygga företagsgym eller en pt-studio. Ska du bygga ett kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin Semi-Kommersiell.
  Semi-Kommersiell
  Dip Stand
  Specialpris 1 481,79 kr Ordinarie pris 1 629,96 kr
 3. Dessa produkter är väldigt prisvärda och håller hög kvalitet när det kommer till hemmaträning. Ska du bygga ett företagsgym, PT-studio eller kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin hemmaträning.
  Hemmaträning
  Squat Rack / Dip Stand Advanced
  Specialpris 2 613,00 kr Ordinarie pris 2 613,43 kr
 4. Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  Thor Fitness Squat Stand / Bänkpress / Dip - 500kg
  Specialpris 2 948,00 kr Ordinarie pris 3 389,98 kr
Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
4 artiklar
30
50
100
Alla
Beställ Dipsställningar hos Nordic Fighter - Alltid ✓ Prisgaranti ✓ Snabb leverans ✓Snabb kundservice/support
To Top