Reverse Hyper

Under denna fliken finner ni vår Reverse Hyper som är ett av de få träningsredskap som möjliggör effektiv träning av ryggens nedre del helt utan att belasta eller komprimera ryggkotorna och diskarna.

Denna övning passar utmärkt som effektiv styrketräning i syfte att bygga mer och starkare muskler i nedre delen av ryggen, hamstrings och gluteus men passar också lika bra att använda som rehabiliteringsredskap hos personer med ländryggsbesvär där andra övningar som aktiverar de aktuella muskelgrupperna, såsom varianter på marklyft och knäböj, av rörlighetsskäl eller smärta inte är ett alternativ.

Våran Reverse Hyper är justerbar för att passa personer av olika längd och kroppsbyggnad. Övningen belastas enkelt genom att hänga viktskivor på vikthornen. Maskinens ram är utrustad med handtag som användaren kan greppa för att göra övningen så stabil och kontrollerad som möjligt.

Är du osäket på om detta redskap passar dig eller har frågor rörande produkten så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
1 Artikel
30
50
100
Alla
 1. Thor Fitness Reverse HyperThor Fitness Reverse Hyper
  Thor Fitness Reverse Hyper
  Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  Thor Fitness Reverse Hyper
  6 755,61 kr
  Betyg:
  100%
Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
1 Artikel
30
50
100
Alla
Beställ Reverse Hyper hos Nordic Fighter - Alltid ✓ Prisgaranti ✓ Snabb leverans ✓Snabb kundservice/support
To Top