GHD

Under denna fliken hittar du våra olika varianter på GHD – också kallade ”Glute Ham Developer”. Dessa träningsredskap används främst för att effektivt träna bak-kedjan, dvs rygg, hamstrings och vader. GHD-bänkarna kan lika effektivt också användas till mage och bålträning, du väljer själv som användare.

Bänkarna har en ram som i samtliga fall är mycket robust, med en bred och lång bas för så god stabilitet som möjligt. Bänkarna är vidare fullt anpassningsbara att passa olika kroppsform genom att horisontellt justera fotinfästningen så att knäleden hamnar i ett perfekt läge i förhållande till lårkuddarna. Bänkarna är utrustade med tjock och mjuk vaddering på alla de delar som utgör kontaktpunkter mot kroppen så att du som användare kan fokusera 100% på övningens utförande, utan att besväras av smärta och obehag.

Behöver du hjälp att välja en GHD som passar dina behov eller har andra frågor så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
3 artiklar
30
50
100
Alla
 1. GHD Sit UpGHD Sit Up
  GHD Sit Up
  Dessa produkter är väldigt prisvärda och håller hög kvalitet när det kommer till hemmaträning. Ska du bygga ett företagsgym, PT-studio eller kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin hemmaträning.
  Hemmaträning
  GHD Sit Up
  Specialpris 3 462,00 kr Ordinarie pris 3 808,50 kr
 2. GHD Sit Up Type 2GHD Sit Up Type 2
  GHD Sit Up Type 2
  Produkter under denna kategori är framtagna till de som vill ha ett mer exklusivt hemmagym, bygga företagsgym eller en pt-studio. Ska du bygga ett kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin Semi-Kommersiell.
  Semi-Kommersiell
  GHD Sit Up Type 2
  Specialpris 5 846,00 kr Ordinarie pris 6 430,18 kr
  Betyg:
  100%
 3. Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  Thor Fitness GHD Sit Up
  Specialpris 6 116,00 kr Ordinarie pris 6 727,15 kr
Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
3 artiklar
30
50
100
Alla
Beställ GHD hos Nordic Fighter - Alltid ✓ Prisgaranti ✓ Snabb leverans ✓Snabb kundservice/support
To Top