Benskydd

Under denna flik finner du våra benskydd anpassade till Thai-boxning och Kick-boxning.

Inom Sporterna Thai-boxning och Kickboxning tillåts utövaren använda både slag och sparkar för att övermanna sin motståndare. Sporterna gör bruk av alla utövarens kroppsdelar som vapen och man bör under träning vara väl utrustad med tjocka benskydd och handskar för undvikande av allvarliga skador på sig själv eller sin motståndare.

Thai-boxning och Kickboxning är båda stående kampsporter där utövarna inte tillåts ta kampen till golvet som i MMA. Utrustningen inom Thaiboxning och Kickboxning är snarlik den inom MMA men skiljer sig på några väsentliga punkter som gör att den ena sportens utrustning inte passar särskilt väl till de andra sporterna.

Våra benskydd anpassade till kickboxning och Thaiboxning är gjorda för att utövaren hela tiden står på benen och förutsätter att ingen brottning kommer i fråga. Dessa benskydd är tjockt vadderade och har två fästpunkter med kardborre på baksidan benet.

Benskydden finns i olika storlek och i olika färg, samtliga varianter är snyggt designade med Nordic Fighter loggan tryckt på skenbensytan. Behöver du hjälp att välja benskydd som passar dig eller har frågor rörande produkterna så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
5 artiklar
30
50
100
Alla
 1. Dessa produkter är väldigt prisvärda och håller hög kvalitet när det kommer till hemmaträning. Ska du bygga ett företagsgym, PT-studio eller kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin hemmaträning.
  Hemmaträning
  NF Thai Shin Instep Black Type 1 - Leather

  Från 731,00 kr

 2. Dessa produkter är väldigt prisvärda och håller hög kvalitet när det kommer till hemmaträning. Ska du bygga ett företagsgym, PT-studio eller kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin hemmaträning.
  Hemmaträning
  NF Thai Shin Instep Type 1 Black Artificial Leather

  Från 385,00 kr

 3. Dessa produkter är väldigt prisvärda och håller hög kvalitet när det kommer till hemmaträning. Ska du bygga ett företagsgym, PT-studio eller kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin hemmaträning.
  Hemmaträning
  NF Thai Shin Instep Type 2 Black

  Från 731,00 kr

 4. NF Kids Thai Shin Insteps
  NF Kids Thai Shin Insteps
  Dessa produkter är väldigt prisvärda och håller hög kvalitet när det kommer till hemmaträning. Ska du bygga ett företagsgym, PT-studio eller kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin hemmaträning.
  Hemmaträning
  NF Kids Thai Shin Insteps

  Från 216,81 kr

 5. Dessa produkter är väldigt prisvärda och håller hög kvalitet när det kommer till hemmaträning. Ska du bygga ett företagsgym, PT-studio eller kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin hemmaträning.
  Hemmaträning
  NF Thai shin instep type 1, Vitt, Läder

  Från 731,00 kr

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
5 artiklar
30
50
100
Alla
Beställ Benskydd hos Nordic Fighter - Alltid ✓ Prisgaranti ✓ Snabb leverans ✓Snabb kundservice/support
To Top