TF Standard WS, Lateral Raise Föregående TF Standard WS, Lateral Raise

TF Standard WS, Chest Press

33 500,00 kr
I lager
SKU
SWS035
Med Thor Fitness Weight Stacked Chest Press får du en riktigt kraftfull maskin med svart pulverlackning i robust stål och stilren design.
Delbetalning från 1 574,00 kr / månad
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Med Thor Fitness Weight Stacked Chest Press får du en riktigt kraftfull maskin med svart pulverlackning i robust stål och stilren design. Denna träningsmaskin är skräddarsydd för att ge en mjuk och isolerad rörelse som aktivera den större delen av bröstmuskulaturen samt överarmarna.

Thor Fitness Standard Line är en skräddarsydd serie av gymmaskiner för kommersiellt bruk. Serien innehåller över 50 olika maskiner och finns i både Weight Stack och Plate Loaded. Samtliga maskiner är skräddarsydda av oss på Nordic Fighter för att passa de höga krav på ergonomi, stilren design och innovation som ställs på den nordiska marknaden.

OBS! Samtliga gymmaskiner i Thor Fitness Standard Line står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa marknadens mest prisvärda gymmaskiner för kommersiellt bruk.

Mer information
Vikt200 kg (med viktmagasin)
Bredd1365 mm
Höjd1565 mm
Längd1540 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top