TF Exclusive WS, SEATED LEG PRESS Föregående TF Exclusive WS, SEATED LEG PRESS
Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

TF Standard PL, Leg Press type 2

27 500,00 kr
I lager
SKU
SPL008B

Thor Fitness Standard Leg Press är en robust svart pulverlackad gymmaskin för att träna dina ben.

Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Thor Fitness Standard Leg Press är en robust svart pulverlackad gymmaskin för att träna ben. En unik och innovativ design med en fotplatta vars vinkel justeras under övningens utförande för att hela tiden tillåta användaren att bibehålla ett biomekaniskt korrekt mönster. Integrerade vikthorn som till skillnad från traditionella benpressar sitter närmare marken, allt för att underlätta på och avlastning av vikter.

Thor Fitness Standard Line är en skräddarsydd serie av gymmaskiner för kommersiellt bruk. Serien innehåller över 50 olika maskiner och finns i både Weight Stack och Plate Loaded. Samtliga maskiner är skräddarsydda av oss på Nordic Fighter för att passa de höga krav på ergonomi, stilren design och innovation som ställs på den nordiska marknaden.

OBS! Samtliga gymmaskiner i Thor Fitness Standard Line står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa marknadens mest prisvärda gymmaskiner för kommersiellt bruk.

Mer information
KvalitetKommersiell
Vikt215 kg
Bredd1600 mm
Höjd1470 mm
Längd2300 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top