TF Standard PL, Leg Press type 2 Föregående TF Standard PL, Leg Press type 2
Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

TF Standard WS, Seated Leg Press

36 500,00 kr
I lager
SKU
SWS016

Thor Fitness Weight Stacked Seated Leg Press är en kraftfull maskin med svart pulverlackning i robust stål och stilren design.

Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Thor Fitness Weight Stacked Seated Leg Press är en kraftfull maskin med svart pulverlackning i robust stål och stilren design. Med denna sittande benpress får du en av gymmets mest populäraste maskiner för att träna benen. Maskinen har en rejäl gummiplatta för fötterna som ger ett fast stöd under hela rörelsen och med det komfortabla sättet och de enkla reglagen ställer du enkelt in rätt inställningar för att få optimal fokus på lårmusklerna genom hela träningen.

Maskinen är i sitt grundutförande utrustad med viktmagasin om 125kg. Tillval finns att bygga på viktmagasin upp till 185kg. Kontakta oss för offert vid intresse av det större viktmagasinet.

Thor Fitness Standard Line är en skräddarsydd serie av gymmaskiner för kommersiellt bruk. Serien innehåller över 50 olika maskiner och finns i både Weight Stack och Plate Loaded.

OBS! Samtliga gymmaskiner i Thor Fitness Standard Line står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa marknadens mest prisvärda gymmaskiner för kommersiellt bruk.

Mer information
KvalitetKommersiell
Vikt267 kg (med viktmagasin)
Bredd1210 mm
Höjd1565 mm
Längd1920 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top