Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

TF Standard, Scott Bench

Specialpris 4 627,00 kr Ordinarie pris 6 940,04 kr
I lager
SKU
SFW020
Thor Fitness Standard Line är en skräddarsydd serie av gymmaskiner för kommersiellt bruk. Serien innehåller över 50 olika maskiner och finns i både Weight Stack och Plate Loaded. Samtliga maskiner är skräddarsydda av oss på Nordic Fighter för att passa de höga krav på ergonomi, stilren design och innovation som ställs på den nordiska marknaden
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

•Kromade stånghållare för hållbar och säker placering av stången.

• Justerbart säte som passar alla.

• Höjder och vinklar för förbättrad stabilitet och komfort.

• 30 graders vinklad armkudde för variabelt motstånd och grym användarkomfort

Thor Fitness Standard Line är en skräddarsydd serie av gymmaskiner för kommersiellt bruk. Serien innehåller över 50 olika maskiner och finns i både Weight Stack och Plate Loaded. Samtliga maskiner är skräddarsydda av oss på Nordic Fighter för att passa de höga krav på ergonomi, stilren design och innovation som ställs på den nordiska marknaden.

OBS! Samtliga gymmaskiner i Thor Fitness Standard Line står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa marknadens mest prisvärda gymmaskiner för kommersiellt bruk.

Mer information
KvalitetKommersiell
Vikt41 kg
Bredd803 mm
Höjd882 mm
Längd955 mm
Övrigt

Mått dyna 640*360+260+350

Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top