Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

Gym Chalk / Magnesium Carbonate

Specialpris 129,00 kr Ordinarie pris 169,00 kr
I lager
SKU
NFGC

Gym Chalk / Magnesium carbonate. Ett paket innehåller 8st bitar om vardera 56g. Totalt 448g.

Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

En produkt som kommer att förbättra din träning på ett imponerande sätt.
Den här högkvalitativa chalken är speciellt utformad för att ge ett utmärkt och stadigt grepp som kommer att hjälpa dig under tunga lyft och krävande övningar. Med sin unika magnesiumkarbonatformel absorberar den fukt och svett, vilket gör det enkelt att få ett optimalt grepp och minska risken för skador och blåsor på händerna.

Det här gymchalket är lätt att applicera och ger ett långvarigt resultat. Med sin fina textur är den också mycket lätt att hantera och förhindrar onödigt spill och damm i luften. Du kommer att älska hur enkelt det är att använda och hur det gör din träning mycket effektivare.

Gym Chalk Magnesium Carbonate från Nordic Fighter levereras i en kartong som är perfekt för att ta med sig till gymmet eller andra träningsanläggningar. Du kommer att uppskatta dess överkomliga pris, vilket gör det möjligt att använda denna högkvalitativa gymkalk utan att behöva lägga ut stora summor pengar.
Oavsett om du är en professionell idrottare eller en entusiastisk fitness-utövare, är Gym Chalk Magnesium Carbonate från Nordic Fighter ett oumbärligt tillbehör för att förbättra din träning. Prova det idag och se hur det kommer att höja din träningsnivå till nya höjder!

Ett paket innehåller 8st bitar om vardera 56g. Totalt 448g.

Mer information
KvalitetKommersiell
Vikt0,7kg
Övrigt8st block i varje förpackning.
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top