Thor Fitness Exclusive Line

Ram:

Tillverkas i robusta 50x100mm profiler med en tjocklek på 2,8/3mm. Detta säkerställer en överlägsen kvalité och hållbarhet.
Alla ramar är laserskurna samt robotsvetsade och tillsammans med våra 5mm plattor för extra säkerhet på belastningsdelarna kommer ramarna med 10års garanti.

Hölje:

Vi arbetar med högkvalitativa CRC-ark som sedan blir laserskurna till båda sidorna av maskinens viktmagasin, detta hjälper oss att kunna garantera en hög säkerhet vid användning.

Ergonomi:

Designen och utväxlingen är skapad med hjälp av datoriserad teknik som hjälper oss att matcha människans rörelser på en bredare massa som man vanligtvis inte når ut till.

Färg och finnish:

Alla våra maskiner är pulverlackade för högsta finnish och har en tjocklek på 80 mikron.

Dynor och sits:

Exklusiv designad klädsel av överlägsen kvalitet med 5cm tjock PU-skum dyna. Sitsen går lätt att ställa in med vår "In Pinion" mekanik.

Linhjul och kablar:

Våra kablar är av industriell kvalité och mäter 4.76mm och 6.35mm i tjocklek, dessa är även nylonbelagda med en lastkapacitet på 1900KG. Tillsammans med våra linhjul som har en "V" formad försänkning och inkapslade lager får du en problemfri maskin i flera år framåt.

Viktmagasin:

Det 2cm tjocka stålet per platta tillsammans med våra nylonbussningar gör att varje viktskiva i magasinet kan röra sig friktionsfritt i maskinen. Varje viktplatta har en fin pulverlackad yta.

Rörliga delar:

Alla rörliga delar är testade för 500 000 cykler vid maximal belastning.

Grepp:

Greppen har en slitstark "non-slip" neopren beläggning som är helt fri från latex.

Certifieringar:

ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007, ROHS, CE.

                 

To Top