Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

Thor Fitness Gravis Half Rack

44 901,91 kr
I lager
SKU
TFGRHR
En riktigt gedigen variant av Half Rack från Thor Fitness i svart. Byggd för att klara kommersiell användning och mycket högt slitage. Passar också utmärkt i hemmagym tack vare sin låga höjd.
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

En riktigt gedigen variant av Half Rack från Thor Fitness i svart. Byggd för att klara kommersiell användning och mycket högt slitage.

Säkerhetsarmarna ger dig möjlighet att träna knäböj och bänkpress säkert på egen hand och är givetvis justerbara i höjd. Säkerhetsarmarna ger också möjlighet till att kunna träna utan att oroa sig för att fastna eller tappa stången. Antalet ställbara hål är maximerat för att verkligen ge utövare en möjlighet att välja sin egen höjd på skivstångsavlastningen - någonting som ofta uppskattas kraftigt av våra kunder.

Totalt 8st förvaringspinnar för 50mm bumpers Ger dig möjlighet att förvara en stor mängd bumpers Smidigt och platseffektivt.

Chinsstången ger dig även möjlighet att träna pullupp och chinups i denna robusta ställning

Vikt: 350kg
Maxvikt: 1500kg

Om Gravis Serien,
Thor Fitness Gravis är en produktserie av träningsutrustning som är designad för att hantera tunga vikter och ge användarna möjlighet att utföra avancerade styrketräningsövningar. Namnet "Gravis" härstammar från det latinska ordet "gravis", vilket betyder "tung" eller "svår". Detta namn valdes för att tydligt signalera att dessa produkter är speciellt utformade för att hantera och möjliggöra träning med tyngre vikter.

Produktlinjen inkluderar en Half Rack, en Power Cage och en Dual Rack, alla är tillverkade av Thor Fitness. Dessa enheter erbjuder stabilitet och säkerhet när man tränar med tunga vikter, vilket är avgörande för avancerad styrketräning och kroppsbyggande. Hela Gravis-serien har utformats med högkvalitativa material och detaljer för att möta de krav som krävs för att hantera tunga vikter och intensiv styrketräning.

Mer information
KvalitetKommersiell
Vikt350
Bredd1850 mm
Höjd2300 mm
Längd2000 mm
ÖvrigtBalkarna har måtten 80x120mm och godset är 5mm tjock Bumper förvaringspinnarna är 330mm Hålen för tillbehör ca 27 mm - Pinnen som går genom hålen 25mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top