Gummigolv

Under denna flik finner du våra olika typer av gummigolv / gymgolv.

Att välja ett bra gummigolv till gymmet är viktigt och kan ha betydelse för både atleterna och lokalen. För atleterna är ett stabilt underlag med gott fäste alltid viktigt, oavsett om man sysslar med funktionell träning eller klassisk lyftning. Man vill i alla lägen ha något stabilt med bra fäste under fötterna för att försäkra sig om god stabilitet i sina lyft och andra övningar.

Gummigolvet fyller även en funktion som filter mellan tung och hård utrustning och lokalens golv, vilket i avsaknad av ett tillräckligt tjockt och rejält gymgolv lätt tar skada. Våra gummigolv finns i tjocklekar från 10mm upp till 43mm, anpassade för olika typer av användning och idrotter. Vidare har vi även två olika varianter på gummigolv – en variant med pusseltaggar där varje golvbit passar ihop med nästa samt även gummigolv med raka kanter. En skillnad mellan de olika golven man bör hålla i åtanke då man väljer sin typ av gymgolv är att pusselgolvet genom att fästa i varandra bildar en sammanhängande yta som inte glider isär medan gummigolvet med raka kanter lämpligen ramas in för undvikande av att govbitarna glider isär.

Samtliga gummigolv från oss har en väldigt lättsam gummilukt och är lättstädade. De passar lika bra på den kommersiella gymanläggningen som i hemmagymmet.

Behöver du hjälp att välja ett gummigolv som passar dig eller har frågor om produkterna så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
7 artiklar
30
50
100
Alla
 1. Helsvart 10mm Tjockt Gummigolv 1 x 1m, pussel
  Specialpris 199,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr
 2. Svart 30mm Gummigolv 1 x 1m, Raka kanter, utan impact bottom
  Specialpris 487,00 kr Ordinarie pris 669,00 kr
 3. Svart 15-43mm Gummigolv 1 x 1m, Raka kanter

  Från 275,00 kr

 4. Svart 17mm Gummigolv 1 x 1m, vulkaniserat
  Specialpris 354,00 kr Ordinarie pris 495,00 kr
 5. Svart 15-40mm Gummigolv 1 x 1m, Pussel

  Från 280,00 kr

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
7 artiklar
30
50
100
Alla
Beställ Gummigolv hos Nordic Fighter - Alltid ✓ Prisgaranti ✓ Snabb leverans ✓Snabb kundservice/support
To Top