Teknikstänger

Denna kategori är ägnad åt såkallade "Teknikskivstänger". Vad som definierar en tekikskivstång är dess lätta vikt och smidiga utformning, specifikt anpassad att träna teknik med.

När man som nybörjare börjar sin friviktsträning finns en oerhörd mängd rörelsemönster att lära sig för att på ett korrekt och säkert sätt kunna utföra övningar med tung belastning. Härvidlag kan även en olastad internationell skivstång ibland vara för tung, då man vill hålla fullt fokus på rörelsemönstrets utförande.

Teknikstängerna i denna kategori väger endast 8kg respektive 10kg och är fantastiskt väl anpassade till att öva upp rörelsemönster med. Den billigare varianten av stång är gjord i aluminium oh fungerar utmärkt för ändamålet, medan den andra, dyrare teknikstången är gjord i prima fjäderstål och tål belastningar av upp till 180kg. 

Om du önskar förbättra din teknik med hjälp av en stång vars vikt inte begränsar utförandet eller om du av platsbrist söker en skivstång som klarar av även de trängsta utrymmena så har du hittat rätt.

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
4 artiklar
30
50
100
Alla
 1. Thor Fitness Technique BarThor Fitness Technique Bar
  Thor Fitness Technique Bar
  Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  Thor Fitness Technique Bar
  Specialpris 2 239,00 kr Ordinarie pris 2 463,08 kr
  Betyg:
  100%
 2. Produkter under denna kategori är framtagna till de som vill ha ett mer exklusivt hemmagym, bygga företagsgym eller en pt-studio. Ska du bygga ett kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin Semi-Kommersiell.
  Semi-Kommersiell
  Teknikstång - Internationell Skivstång 183cm, 28mm grepp, 8kg
  Specialpris 1 253,00 kr Ordinarie pris 1 253,16 kr
 3. Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  5kg Teknikstång med glidlager
  Specialpris 925,00 kr Ordinarie pris 1 015,00 kr
 4. Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  10kg Teknikstång med kullager
  Specialpris 1 005,00 kr Ordinarie pris 1 105,00 kr
Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
4 artiklar
30
50
100
Alla
Beställ Teknikstänger hos Nordic Fighter - Alltid ✓ Prisgaranti ✓ Snabb leverans ✓Snabb kundservice/support
To Top