Thor Fitness Gravis Half Rack Föregående Thor Fitness Gravis Half Rack
Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

Thor Fitness Gravis Dual Rack

64 695,00 kr
Ej i lager
SKU
TFGRDR
Med Thor Fitness Gravis Dual Rack så får du ett prisvärt Dubbelt power rack som passar perfekt i kommersiellagym och företagsgym. Robust design med j-hooks. Racken har även 8st förvarings pinnar i mitten för 50mm vikter och ett chinsräcke på toppen.
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Med Thor Fitness Gravis Dual Rack så får du ett prisvärt Dubbelt power rack som passar perfekt i kommersiellagym och företagsgym. Robust design med j-hooks. Racken har även 8st förvarings pinnar i mitten för 50mm vikter och ett chinsräcke på toppen.

Säkerhetsarmarna ger dig möjlighet att träna knäböj och bänkpress säkert på egen hand och är givetvis justerbara i höjd. Säkerhetsarmarna ger också möjlighet till att kunna träna utan att oroa sig för att fastna eller tappa stången. Antalet ställbara hål är maximerat för att verkligen ge utövare en möjlighet att välja sin egen höjd på skivstångsavlastningen - någonting som ofta uppskattas kraftigt av våra kunder.

En riktigt gedigen variant av Dual Rack från Thor Fitness i svart. Byggd för att klara kommersiell användning och mycket högt slitage.

Vikt: 560kg
Maxvikt: 1500kg

Om Gravis Serien,
Thor Fitness Gravis är en produktserie av träningsutrustning som är designad för att hantera tunga vikter och ge användarna möjlighet att utföra avancerade styrketräningsövningar. Namnet "Gravis" härstammar från det latinska ordet "gravis", vilket betyder "tung" eller "svår". Detta namn valdes för att tydligt signalera att dessa produkter är speciellt utformade för att hantera och möjliggöra träning med tyngre vikter.

Produktlinjen inkluderar en Half Rack, en Power Cage och en Dual Rack, alla är tillverkade av Thor Fitness. Dessa enheter erbjuder stabilitet och säkerhet när man tränar med tunga vikter, vilket är avgörande för avancerad styrketräning och kroppsbyggande. Hela Gravis-serien har utformats med högkvalitativa material och detaljer för att möta de krav som krävs för att hantera tunga vikter och intensiv styrketräning.

Mer information
KvalitetKommersiell
Vikt560
Bredd1850 mm
Höjd2300 mm
Längd3100 mm
Övrigt

Balkarna har måtten 80x120mm och godset är 5mm tjock Bumper förvaringspinnarna är 330mm Hålen för tillbehör ca 27 mm - Pinnen som går genom hålen 25mm

Rackets bredd utan bumperförvaring: 1190mm

Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top