Hip Thrusters

Under denna flik finner du våra olika Hip Thruster-redskap.

Hip Thrust är en mycket effektiv övning för underkroppen och tränar på ett unikt sätt både glutes, hamstrings och quads. Övningen har på senare år populariserats tack vare sin enastående förmåga att ge utövaren kontakt med gluteus, vilket i andra övningar kan vara svårt. Övningen förutsätter ett visst rörelsemönster där överkroppen lutas mot ett stöd samtidigt som nedre delen av kroppen jobbar. För att kunna utföra övningen så effektivt som möjligt krävs att användaren kan slappna av i överkroppen för att kunna fokusera all uppmärksamhet på underkroppens rörelser. Våra Hip Thrust-redskap är därför utrustade med en tjock och mjukt vadderad kudde att luta överkroppen mot så att användaren kan fokusera helt på de muskelgrupper som avses tränas utan att distraheras av obehag i, för övningen, ovidkommande delar av kroppen.

Behöver du hjälp att välja ett Hip Thrust-redskap som passar dina behov eller har frågor rörande produkterna så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
3 artiklar
30
50
100
Alla
 1. NF Professional Hip ThrustNF Professional Hip Thrust
  NF Professional Hip Thrust
  Produkter under denna kategori är framtagna till de som vill ha ett mer exklusivt hemmagym, bygga företagsgym eller en pt-studio. Ska du bygga ett kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin Semi-Kommersiell.
  Semi-Kommersiell
  NF Professional Hip Thrust
  Specialpris 4 497,00 kr Ordinarie pris 4 946,24 kr
 2. Hip Thrust PadHip Thrust Pad
  Hip Thrust Pad
  Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  Hip Thrust Pad

  Från 585,00 kr

 3. Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  Thor Fitness Glute Hip Thruster
  30 942,78 kr
Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
3 artiklar
30
50
100
Alla
Beställ Hip Thrusters hos Nordic Fighter - Alltid ✓ Prisgaranti ✓ Snabb leverans ✓Snabb kundservice/support
To Top