Thor Fitness Women's Olympic WL Bar - Black Föregående Thor Fitness Women's Olympic WL Bar - Black
Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

Thor Fitness Women's Olympic COMP WL Bar

Specialpris 4 308,00 kr Ordinarie pris 4 953,83 kr
I lager
SKU
TFOLYBARCOMPTJ

Thor Fitness Competition bar är en skivstång i absolut världsklass. Den har en perfekt känsla och grepp. Det här är en skivstång för de som vill ha riktigt bra grejer men som inte vill betala det tredubbla priset. Stången har nålkullager för absolut toppkänsla.

Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Thor Fitness Competition bar är en skivstång i absolut världsklass. Den har en perfekt känsla och grepp. Det här är en skivstång för de som vill ha riktigt bra grejer men som inte vill betala det tredubbla priset. Stången har nålkullager för absolut toppkänsla. Stången har två nållager per sleeve. Varje lager innehåller 23 nålar.

Specifikationer:
Tensile Strength: 216.200 PSI
Yield Strength: 206.900 PSI
Håldiameter: 50mm
Stångens längd: 201cm
Greppdiameter: 25mm
Stångens vikt: 15kg
Maxlast: 550kg

Livstidsgaranti* Kräver användning av minimum 30mm tjockt gummigolv, lås och bumperviktskivor. Vanligt slitage omfattas inte av garantin. Garantin täcker inte oaktsam eller felaktig användning, bristande underhåll eller dålig förvaring. Felaktig användning täcker t. ex., dropps på bänkar, lådor, spotterarmar, armar i rack, användning av järnvikter eller liknande användning.
Våran livstidsgaranti gäller bara för den första ägaren av produkten som köpts direkt av oss på Nordic Fighter AB. Du kan inte överföra livstidsgarantin. Används stången vid vanlig träning gäller 12års garanti istället (utanför tävling).

 

Mer information
KvalitetKommersiell
Vikt15kg
Längd201cm
Greppdiameter25mm
ÖvrigtFör vikter med 50mm håldiameter, Sleeves 32cm styck
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top