Teknikvikter

Teknikvikter är ett oerhört användbart verktyg att ha i arsenalen av träningsutrustning. Dessa viktskivor är specifikt framtagna för att erbjuda realistisk friviktsträning med lätta vikter, där fokus ligger på teknik och kontrollerat utförande.

Det finns många tillfällen då man vill slipa på sin teknik och sitt utförande med väldigt låg belastning. För att lyftet under teknikträningen så mycket som möjligt skall efterlikna realistiska förhållanden krävs att viktskivans diameter är densamma som vanliga viktskivor. Dessa teknikvikter har därför en diameter på 45cm, vilket är precis detsamma som "vanliga" tyngre vikter och stångens höjd från marken blir densamma som om du lastat på en internationell viktskiva.

Listan på fördelar med att kunna träna teknik under realistiska förhållanden med lätta vikter kan göras oerhört lång och under denna kategori finner du produkter som tillgodoser detta behov.

Något att tänka på då du använder dessa viktskivor är att de endast är gjorda för kontrollerade lyft. Då vikterna är gjorda helt i plast tål de inte släpp eller hårda anslag över lång tid.

Söker du teknikvikter till din friviktsträning har du hittat alldeles rätt.

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
2 artiklar
30
50
100
Alla
 1. Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  Thor Fitness 2,5KG Teknikvikt i Plast, 45cm Diameter, 22mm Tjocklek
  Specialpris 174,00 kr Ordinarie pris 212,98 kr
 2. Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  Teknikvikt i plast, ihålig. 45cm diameter

  Från 442,00 kr

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
2 artiklar
30
50
100
Alla
Beställ Teknikvikter hos Nordic Fighter - Alltid ✓ Prisgaranti ✓ Snabb leverans ✓Snabb kundservice/support
To Top