TF Advanced Chest Press Föregående TF Advanced Chest Press
Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

Thor Fitness StackPin Large

465,00 kr
I lager
SKU
TFSTAPLAR
Thor Fitness StackPin Large är en innovativ viktpinne som gör det möjligt att finjustera belastningen på viktmagasinet. Perfekt för dem som vill öka vikten med mindre steg, erbjuder StackPin Large enkel användning och är kompatibel med flera gymmaskiner.
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Thor Fitness StackPin Large är en revolutionerande viktpinne som tar din styrketräning till nästa nivå. Den här innovativa produkten är speciellt utformad för att fästas på viktmagasinet, vilket möjliggör att extra viktskivor kan hängas på. Detta är den perfekta lösningen för de tillfällen när du vill öka belastningen mer gradvis och precist än vad de befintliga viktplattorna på maskinen tillåter.

StackPin Large, med sin robusta konstruktion och större storlek, är idealisk för seriösa träningsentusiaster som vill finjustera sina viktbelastningar. Detta gör det enklare att skräddarsy träningspasset efter dina specifika behov, vare sig du siktar på muskeltillväxt, uthållighetsträning eller styrkeförbättring. Dess kompatibilitet med en mängd olika gymmaskiner och enkla hantering gör det till ett måste i varje gym.

Passar viktmagasin 9-10mm

Viktpinnen väger 1.25kg
Maxvikt 10kg utöver viktpinnens vikt

Mer information
KvalitetKommersiell
Vikt1,25kg
Bredd50 mm
Höjd50 mm
Längd31cm
Övrigt

För 50mm vikter

Läng att hänga vikter på 13cm

Pinne som sätts in i viktmagg 11cm

Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top