Thor Fitness Medicinboll dubbelt grepp Föregående Thor Fitness Medicinboll dubbelt grepp
Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

Hamp Tricep rope double 90cm

155,00 kr
I lager
SKU
TRROPS90

Stärk din armkraft med Hamp Tricep Rope Double 90cm. Designad för hållbarhet och komfort, är detta tricepsrep idealiskt för en mängd olika övningar som riktar sig mot arm-, axel- och kärnmuskulaturen. Dess längd på 90 cm tillåter en smidig rörelse och full förlängning, perfekt för fitnessentusiaster på alla nivåer.

Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Ta dina träningsrutiner till nästa nivå med Hamp Tricep Rope Double 90cm – ett mångsidigt och robust tillbehör utformat för maximal prestanda. Tillverkat för både gym- och hemmabruk är detta tricepsrep gjort av högkvalitativa, slitstarka material som garanterar hållbarhet även under de mest intensiva träningspassen.

Den dubbla repdesignen ger en extra utmaning, vilket möjliggör en djupare rörelseomfång och ökat muskelengagemang. Oavsett om du fokuserar på att stärka dina armar, axlar eller kärna, är detta tricepsrep redo för uppgiften. Dess längd på 90 cm är noggrant vald för att säkerställa optimal flexibilitet och rörelseomfång, vilket gör den lämplig för användare av alla längder och träningsnivåer.

Repet har också bekväma, ergonomiska grepp för att förhindra halkning och minska trötthet i händerna, vilket låter dig fokusera på din form och prestanda. Dess lätta-att-fästa mekanism gör det enkelt att koppla till standardutrustning på gym, vilket gör det till ett mångsidigt tillskott i din träningsarsenal.

Idealisk för övningar som tricep pushdowns, face pulls och overhead extensions, är Hamp Tricep Rope Double 90cm ett måste för dem som vill förbättra sin överkroppsstyrka och kondition. Oavsett om du är en erfaren idrottare eller precis har börjat, kommer detta tricepsrep att hjälpa dig att uppnå dina träningsmål med lätthet och effektivitet.

Mer information
KvalitetKommersiell
Vikt1kg
Längd90cm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top