Tricep Rope 138cm Föregående Tricep Rope 138cm
Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

Tricep rope single 60cm

Specialpris 118,00 kr Ordinarie pris 118,44 kr
I lager
SKU
TRROPS

Maximera din tricep-träning med Tricep Rope Single 60cm. Ett hållbart och miljövänligt draghantag i hampa, perfekt för att utveckla starka och tonade armar. Lätt att använda och passar utmärkt i alla gymmiljöer.

Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp
Stärk och tonifiera dina armar med Tricep Rope Single 60cm – ett innovativt draghantag i hampa för din träningsrutin. Detta draghantag är speciellt utformat för att maximera effektiviteten i dina tricep-övningar. Med en längd på 60 cm erbjuder det en perfekt balans mellan rörelsefrihet och motstånd, vilket gör det idealiskt för en mängd olika tricep-övningar som tricep pushdowns och overhead extensions. Tillverkat av högkvalitativ hampa, garanterar detta handtag hållbarhet och ett fast, men bekvämt grepp. Det är även miljövänligt, vilket gör det till ett utmärkt val för miljömedvetna fitnessentusiaster. Tricep Rope Single är lätt att fästa vid de flesta gymmaskiner och erbjuder en smidig och effektiv träning, perfekt för både hemmagymmet och det professionella gymmet.
Mer information
KvalitetKommersiell
Viktca 1kg
Bredd25 mm
Höjd25 mm
Längd600 mm
Greppdiameter25 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top