Skivstångsställning

Skivstångsställningar. Under denna fliken hittar du ett av de mest grundläggande redskapen i klassisk styrketräning – skivstångsställningar.

Skivstångsställningar är trots sin status som perifert redskap ett verktyg vi i vår träning reder oss illa utan. Skivstångsställnigen eller ”Racket” skapar förutsättningar för en mängd olika övningar såsom knäböj, bänkpress, curls mm. Att ha en flexibel och robust skivstångsställning bör prioriteras lika högt som att ha en skivstång av god kvalité då ställningen troligen kommer att vara med dig under hela passet.

Det finns en mängd olika varianter på skivstångsställningar anpassade till olika behov. Under denna kategori finner du många olika varianter, somliga med integrerade chinsräcken, andra med Spotter Arms och även ställningar som är väldigt basic. Samtliga skivstångsställningar har justerbara J-pegs eller är på andra sätt vertikalt justerbara för att passa personer av olika kroppslängd samt en mängd olika övningar.

Behöver du hjälp i valet av skivstångsställning eller har frågor rörande någon av produkterna så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bestselling
Most Reviewed
Highly Rated
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
4 artiklar
30
50
100
Alla
 1. Heavy Duty Squat Stand Type 2
  Heavy Duty Squat Stand Type 2
  Heavy Duty Squat Stand Type 2

  Från 369,00 kr

 2. Squat Rack / Dip Stand
  1 879,00 kr
 3. Heavy Duty Squat Stand + Chin Up
  4 289,00 kr
 4. Squat Rack / Dip Stand Advanced
  2 525,00 kr
Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bestselling
Most Reviewed
Highly Rated
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
4 artiklar
30
50
100
Alla
To Top