Power Rack

Under denna fliken finner du våra olika varianter på Power Rack. Power racket är ett klassiskt träningsredskap som används till en mängd olika övningar. Power Racket är det redskap som erbjuder den absolut mest säkra formen av lyftning då användaren har tillgång till spotter arms som går hela vägen från den ena balken till den andra. Oavsett om lyftaren faller bakåt, framåt eller på annat sätt tvingas göra bruk av spotter armsens säkerhetsfunktion så är man hela vägen skyddad på bästa sätt av sitt powerrack.

Samtliga Power Rack i vårt sortiment är utrustade med justerbara J-pegs och justerbara spotter arms. Somliga av racken har även flera funktioner, såsom integrerad viktskivs-och-skivstångsförvaring, chin-up bars, rammonterade pegs för gummibandspåläggning, samt även en del valbara tillbehör såsom dips handtag och landmine. Racken kommer även i olika höjd, anpassade till lokaler med varierande takhöjd.

Ett power rack utgör en lämplig grunddel i arsenalen av träningsutrustning. Det är ett redskap med fantastiskt lång livslängd och som kommer att berika och underlätta din träning oavsett mål.

Behöver du hjälp att välja ett power rack som passar dig eller har frågor gällande någon av produkterna så tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig.

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
4 artiklar
30
50
100
Alla
 1. Thor fitness foldable wallmount rack

  Från 799,00 kr

 2. NF Power Cage, Hemmagym
  Specialpris 4 429,00 kr Ordinarie pris 5 290,00 kr
 3. NF Power Cage, Hemmagym med Lat/Row Attachment
  Specialpris 6 269,00 kr Ordinarie pris 7 239,00 kr
 4. Dip for Power Rack 1 and 2 and Athletic Power Rack - TF Rack Series
  540,00 kr
Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
4 artiklar
30
50
100
Alla
To Top