TF Standard WS, Multi Press Föregående TF Standard WS, Multi Press

TF Standard WS, Glute

31 500,00 kr
I lager
SKU
SWS032

Med Thor Fitness Weight Stacked Glute får du en riktigt kraftfull maskin med svart pulverlackning i robust stål och stilren design.

Delbetalning från 1 482,00 kr / månad
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Med Thor Fitness Weight Stacked Glute får du en riktigt kraftfull maskin med svart pulverlackning i robust stål och stilren design. Denna innovativa maskin ger effektiv träning av sätesmusklerna och kommer garanterat bli en av de mest populära maskinerna i gymmet för att träna denna svårisolerade muskelgrupp.

Thor Fitness Standard Line är en skräddarsydd serie av gymmaskiner för kommersiellt bruk. Serien innehåller över 50 olika maskiner och finns i både Weight Stack och Plate Loaded. Samtliga maskiner är skräddarsydda av oss på Nordic Fighter för att passa de höga krav på ergonomi, stilren design och innovation som ställs på den nordiska marknaden.

OBS! Samtliga gymmaskiner i Thor Fitness Standard Line står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa marknadens mest prisvärda gymmaskiner för kommersiellt bruk.

Mer information
Vikt225 kg (med viktmagasin)
Bredd1125 mm
Höjd1572 mm
Längd1495 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top