Revolving Pressdown V-Bar Föregående Revolving Pressdown V-Bar
Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

Revolving Straight Bar 20"

495,00 kr
I lager
SKU
RSBAR20
Maximera din träning med vår 20-tums Revolving Straight Bar. Ergonomiskt designad för optimal komfort och effektivitet, passar den perfekt för en rad kabelmaskinövningar. Byggd för hållbarhet och pålitlig prestanda.
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp
Upptäck en ny nivå av precision och komfort med vår 20-tums Revolving Straight Bar. Designad för att maximera effektiviteten i din träning, erbjuder detta draghandtag för träningsmaskiner en optimal kombination av styrka och flexibilitet. Tillverkad av högkvalitativa material, garanterar vår Revolving Straight Bar hållbarhet och pålitlighet under dina mest intensiva träningspass. Dess roterande design säkerställer en jämn och konsekvent rörelse, vilket minskar risken för skador samtidigt som den ökar effekten i varje repetition. Med sin ergonomiska greppyta erbjuder den ett fast och bekvämt grepp som gör att du kan fokusera helt på din träning. Vare sig du utför biceps curls, triceps pressdowns eller andra kabelmaskinövningar, är detta det perfekta verktyget för att uppnå dina fitnessmål.
Mer information
Kvalitet Kommersiell
Vikt 2 kg
Bredd 50 mm
Höjd 140 mm
Längd 600 mm
Greppdiameter 25 mm
Övrigt

Räfflad Greppyta: 120 mm

Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top