Thor Fitness Beanie 2023 Föregående Thor Fitness Beanie 2023
Dessa produkter är väldigt prisvärda och håller hög kvalitet när det kommer till hemmaträning. Ska du bygga ett företagsgym, PT-studio eller kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin hemmaträning.
Hemmaträning

NF Träningsplansch

Specialpris 375,00 kr Ordinarie pris 562,50 kr
I lager
SKU
TRAPLANSCH
Ett roligt och stimulerande sätt att göra träningen social och pusha varandra. Perfekt för familjen, gruppträning med kompisar eller helt enkelt för ett kreativt och spännande enskilt träningspass.
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Hur många av er har inte kört ett träningspass eller en del av ett pass med en kortlek där färg och nummer avgör vilken övning och hur många repetitioner du ska utföra.
Med Nordic Fighters Träningsplansch har ni det perfekta tillbehöret för att förfina träningen med en kortlek som hjälp. Den passar alldeles utmärkt för hemmaträning där du vill utmana barnen eller frugan/mannen på en liten träningstävling eller på klubben/boxen/gymmet där ni vill avsluta dagens WOD/pass med en riktig pulshöjare.
Dra kort, gör övningen och när ni är klara (när leken/lekarna är slut) så räknar ni vem som fått ihop flest kort. Är ni i olika form så hittar ni bara på ett ”handikap” som kan bestå av att den ena parten får dra av ett antal kort från sin total när ni är klara eller att ni sätter olika antal på övningarna (den ena får lägga till två till varje kort, t.ex.).
Så samtidigt som ni tränar så firar ni när ni drar ett Ess eller en tvåa och bara behöver göra en/två repetitioner medans ni småskrattar åt er motståndare som drog en Dam eller Kung och får göra 12 eller 13 repetitioner.
Vill ni inte tävla mot varandra så kan ni köra i lag. Ta tid hur lång tid det tar att köra igenom leken ett, två eller varför inte tre varv. Skriv ner ert resultat och vilka övningar ni körde och mät er utveckling och framgång genom att gå tillbaka till samma övningar igen i framtiden.
Planschen kommer med 10st plastfickor. Så varje kortfärg samt Jokern får då två plastfickor var.
Utöver det så kommer det totalt 56st träningskort med olika övningar och ytterliggare ett antal kort som innehåller x2, x3, /2 samt ett antal tomma kort där ni själva kan skriva/rita övningar som ni känner saknas.
20st övningar är med enbart kroppsvikten som redskap.
15st är med skivstång och viktskiver.
14st är med Kettlebells.
8st är med diverse andra tillbehör och redskap som kommer behövas.
På planschen står lite enkla regler eller förslag på hur kan kan utnyttja den om man är ensam, två, tre eller fyra deltagare. Men det är egentligen bara en liten hjälp på vägen. Det är bara er fantasi som sätter gränser på hur ni kan använda träningsplanschen och utmana er själva och andra.
Utöver detta så ingår 2st kortlekar med spelkort helt i plast.
Så det är bara att köra igång.

NF Träningsplansch inklusive ett set träningskort och två kortlekar med spelkort

Mer information
KvalitetHemmaträning
Vikt1
Bredd1 mm
Höjd600 mm
Längd420 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top