Hemmagympaket med träningsbänk 1 Föregående Hemmagympaket med träningsbänk 1
Produkter under denna kategori är framtagna till de som vill ha ett mer exklusivt hemmagym, bygga företagsgym eller en pt-studio. Ska du bygga ett kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin Semi-Kommersiell.
Semi-Kommersiell

Hemmagympaket med träningsbänk 2

Från 12 405,21 kr Ordinarie pris 15 216,00 kr

Till 12 450,05 kr Ordinarie pris 15 271,00 kr

Ej i lager

SKU
NFTP2

Ett bra och prisvärt hemmagympaket med 190kg Svarta Bumpers från Thor Fitness och en Apprentice bar gör detta till ett bra paket för alla som vill komma igång och bygga ett hemmagym.

Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Ett bra och prisvärt hemmagympaket med 190kg Svarta Bumpers från Thor Fitness och en Apprentice bar gör detta till ett bra paket för alla som vill komma igång och bygga ett hemmagym.

Detta paket innehåller:

1 x Apprentice bar
2 x Thor Fitness Bumper Svart 5kg
2 x Thor Fitness Bumper Svart 10kg
2 x Thor Fitness Bumper Svart 15kg
4 x Thor Fitness Bumper Svart 20kg
2 x Thor Fitness Bumper Svart 25kg
1 x Ett par Skivstångslås
1 x HD Fid Utility Bench
1 x Thor fitness 250kg squat stand

Viktskivor,

Svarta bumper viktskivor för hemmabruk eller kommersiell användning på klubbar och gym där ett bra dämpat underlag används. Håldiameter 50mm. Ytterdiameter 450mm, i vikterna 5kg - 25kg. Dessa viktskivor är alltså enbart i gummi förutom en järnring precis runt 50mm hålet där man har stången. För lång livslängd av bumperskivor som släpps från höga höjder så rekommenderar vi att ett bra dämpat golv eller ett lyftarflak används.

Skivstång,

Thor Fitness Apprentice Bar är en skivstång i absolut världsklass. Den har en perfekt känsla och grepp. Det här är en skivstång för de som vill ha riktigt bra grejer men som inte vill betala det tredubbla priset

Specifikationer: PSI: 201.000
Håldiameter: 50mm Stångens
längd: 220cm/201cm
Greppdiameter: 28mm/25mm
Stångens vikt: 20kg/15kg
Maxlast: 500kg/400kg
Lager: Nållager

Träningsbänk,

HD Fid Utility Bench är en mycket robust träningsbänk. Sitsen är ergonomiskt utformad och har två justerbara lägen. Justering av ryggstöd och säte är simpelt. Träningsbänken har även rammonterade transporthjul och bärhandtag för enkel förflyttning. Ryggstödet kan ställas i Platt, lutande, nedåtgående och vertikalt läge. Bänken passar utmärkt både till hemmagymmet, företagsgymmet och den komersiella tränngslokalen.

Squat Stand,

Thor Fitness Squat Stand är byggd för hemmabruk och har en lastkapacitet på 250kg. Det är en favoritprodukt bland hemanvändare med flera olika höjdnivåer. Ställningen är framtagen till knäböj men fungerar utmärkt till bänkpress också. Rullarna stången vilar på gör det lätt för dig att flytta den i sidled för bänkpressen.

Maxvikt: 250kg
Max höjd: 165cm
Min höjd: 71cm
Max bredd: 122cm
Min bredd: 22cm

Mer information
KvalitetSemi-Kommersiell
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top