Nordic Fighter

nordicfighter

Nordic Fighter grundades 2007 i Örebro, Sverige.
Under de första åren så låg varumärkets fokus på att tillhandahålla olika sorters kampsportsmattor till kampsportsklubbar och föreningar.
Efter 2009 expanderade Nordic Fighter sitt utbud och började även att utveckla boxningshandskar, MMA-handskar, benskydd, dräkter, kläder och annan utrustning för den enskilda utövaren. Intresset för produkterna växte snabbt och många klubbar hörde av sig och ville sälja produkterna.
I samband med lanseringen av kampsportsskydden blev också, för första gången, Nordic Fighters produkter tillgängliga online i en webshop. Tillgängligheten ökade och i takt med det så tog försäljningen fart ordentligt.
I takt med att intresset för Nordic Fighters produkter ökade så fortsatte lanseringarna av flera produktlinjer.
Efter påtryckningar och förfrågningar från kampsportsklubbar så släppte år 2011 Nordic Fighter sina första serier av styrke- och fitnessprodukter, i första hand anpassade efter behovet hos kampsportare.
Idag finns Nordic Fighter representerade i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och Tjeckien.
Huvudkontoret ligger i Finnerödja, Sverige. Ca 70km söder om Örebro.
Varje år levererar Nordic Fighter 10000-tals m2 av kampsportsgolv.
Nordic Fighter har under åren sponsrat och stöttat flera kända kampsportsutövare, däribland Alexander Gustafsson som utmanat om UFCs lätta tungviktstitel ett flertal gånger.

To Top