Handlindor

Att utöva slag är ett moment som hårt påfrestar handleden. Handleden är en väldigt rörlig del av vår kropp och är som sådan ganska ömtålig för hårda anslag. Det är väldigt lätt att i träning med slag vricka / stuka handleden, vilket kan orsaka svåra problem både i idrottsutövande och i vardagen.

För att undvika stukningar av handleden kan man använda sig av s.k. handledslindor, som viras hårt tunt handen och utgör ett fantastiskt bra stöd. Du kan med hjälp av handlindan öka stelheten i handleden och göra den mindre benägen att vika sig / stuka sig.

Vi har i vårt sortiment handledslindor i olika längder, färger och utförande. Våra Mexican Handwraps är gjorda att vara subtilt elastiska medan våra Cotton Handwraps är oelastiska.

Behöver du hjälp att välja en handledslinda som passar dina behov eller har frågor rörande produkterna så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
2 artiklar
30
50
100
Alla
 1. Dessa produkter är väldigt prisvärda och håller hög kvalitet när det kommer till hemmaträning. Ska du bygga ett företagsgym, PT-studio eller kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin hemmaträning.
  Hemmaträning
  NF Cotton Handwraps 2.5-4.5m Svart/Vit

  Från 58,75 kr

 2. Dessa produkter är väldigt prisvärda och håller hög kvalitet när det kommer till hemmaträning. Ska du bygga ett företagsgym, PT-studio eller kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin hemmaträning.
  Hemmaträning
  NF Mexican Handwraps 2.5-4.5m Svart/Vit

  Från 64,00 kr

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
2 artiklar
30
50
100
Alla
Beställ Handlindor hos Nordic Fighter - Alltid ✓ Prisgaranti ✓ Snabb leverans ✓Snabb kundservice/support
To Top