Plattformar

Under denna flik finner du våra olika lyftarplattformar.

Lyftarplattformen är ett klassiskt träningsredskap som fyller en mycket god funktion i träningslokalen. Plattformen är utformad att med hjälp av ett tjockt gummigolv på sidorna dämpa anslaget av stång och vikter medan träskivan i mitten utgör ett fantastiskt stabilt underlag för lyftaren att stå på.

Våra plattformar finns i två olika varianter – Lyftarplattform Basic och Lyftarplattform Expert. Skillnaden mellan de båda plattformarna är främst träskivan avsedd som lyftarplats där lyftarplattform basic har obehandlad plywood medan lyftarplattform expert har en lackad träskiva som, om kunden vill, ytterligare behandlas med greppsand och polyuretanlack. Båda lyftarplattformarna passar bra både i kommersiell gymmiljö och i hemmagymmet.

Behöver du hjälp att välja en lyftarplattform som passar dina behov eller har frågor om någon av produkterna så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
2 artiklar
30
50
100
Alla
 1. Produkter under denna kategori är framtagna till de som vill ha ett mer exklusivt hemmagym, bygga företagsgym eller en pt-studio. Ska du bygga ett kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin Semi-Kommersiell.
  Semi-Kommersiell
  Basic Lyftarplattform 2 x 3m - 3cm hög
  Specialpris 7 883,00 kr Ordinarie pris 7 883,11 kr
 2. Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  Expert Lyftarplattform 2 x 3m - 5cm hög
  19 939,98 kr
Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
2 artiklar
30
50
100
Alla
Beställ Plattformar hos Nordic Fighter - Alltid ✓ Prisgaranti ✓ Snabb leverans ✓Snabb kundservice/support
To Top