TF Standard PL, Shoulder Pres Föregående TF Standard PL, Shoulder Pres

TF Standard PL, Low Row

26 900,00 kr
I lager
SKU
SPL004

Med Thor Fitness Plate Loaded Low Row får du en riktigt kraftfull maskin med svart pulverlackning i robust stål och stilren design.

Delbetalning från 1 270,00 kr / månad
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Med Thor Fitness Plate Loaded Low Row får du en riktigt kraftfull maskin med svart pulverlackning i robust stål och stilren design. Denna maskin är skräddarsydd av oss på Nordic Fighter för att aktivera musklerna latissimus dorsi (ryggmuskulaturen), rhomboidmusklerna (övre delen av ryggen vid skuldrorna) och biceps. Med dess ergonomiska design återskapas rörelsen av ett klassiskt roddtag och med de oberoende rörelsearmarna skapas en mer balanserad styrkefördelning. Friheten med oberoende rörelsearmar gör det även möjligt för rehabträning samt att träna en arm i taget.

Thor Fitness Standard Line är en skräddarsydd serie av gymmaskiner för kommersiellt bruk. Serien innehåller över 50 olika maskiner och finns i både Weight Stack och Plate Loaded. Samtliga maskiner är skräddarsydda av oss på Nordic Fighter för att passa de höga krav på ergonomi, stilren design och innovation som ställs på den nordiska marknaden.

OBS! Samtliga gymmaskiner i Thor Fitness Standard Line står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa marknadens mest prisvärda gymmaskiner för kommersiellt bruk.

Mer information
Vikt131 kg
Bredd1280 mm
Höjd1710 mm
Längd1550 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top