LK6200 LED Föregående LK6200 LED
Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

LK6800 LED

115 580,61 kr
I lager
SKU
G680LED

Detta löparband är utrustad med en av de mest kraftfulla och tystgående motorerna på marknaden och med den stora komfortabla löparytan passar denna modell perfekt för alla typer av löparstilar.

Beställningsvara, normal leveranstid 3-6 veckor!

Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Detta löparband är utrustad med en av de mest kraftfulla och tystgående motorerna på marknaden och med den stora komfortabla löparytan passar denna modell perfekt för alla typer av löparstilar. Detta är ett utmärkt val för dig som prioriterar ett löpband med snygg design, en kraftfull motor och innovativa lösningar som kommer ge era motionärer en förstklassig träningsupplevelse.

Som standard kommer löpbandet med en stilren LED-skärm men för de som verkligen vill sticka ut och erbjuda sina kunder en ny träningsupplevelse så går det även att utrusta bandet med BH Fitness egenutvecklade Smart Focus-skärm som finns i 19” och 21”. Med marknadens snabbaste touchskärm-teknologi får användaren bland annat tillgång till de mest populära apparna, kan surfa på sociala medier, springa i virtuella 3D-miljöer samt även se all träningsdata från sitt pass i kristallklar upplösning. Den innovativa Smart Focus-tekniken ger även administratören en överskådlig bild av samtliga uppkopplade BH-maskiner där man till exempel kan se vilket löpband som används mest och när det börjar närma sig att boka in en service.

Tack vare BH Fitness nya HSY Fenol-system är löpbanden inte i behov av regelbunden smörjning och är därför nästintill underhållsfria vid normalbruk.

OBS! Samtliga konditionsmaskiner från BH Fitness står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa konditionsutrustning i absoluta världsklass.

Mer information
KvalitetKommersiell
Vikt182 kg
Bredd930 mm
Höjd1550 mm
Längd2220 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top