LK6000 TREADMILL LED Föregående LK6000 TREADMILL LED
Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

LK6200 LED

Specialpris 91 220,00 kr Ordinarie pris 91 220,19 kr
I lager
SKU
G620LED
Med LK6200 investerar du i ett riktigt snabbt löpband med en maxhastighet på hela 22 km/h.

Beställningsvara, normal leveranstid 3-6 veckor!

Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Med LK6200 investerar du i ett riktigt snabbt löpband med en maxhastighet på hela 22 km/h. Löpbandet är utrustad med en patenterad lågenergimotor på hela 4,5CV som utöver sin styrka och hållbarhet även tillhör marknadens absolut tystaste. Detta är det perfekta valet för dig som prioriterar ett löpband med snygg design, lång hållbarhet och innovativa lösningar som kommer ge era motionärer en förstklassig träningsupplevelse

Som standard kommer löpbandet med en stilren LED-skärm men för de som verkligen vill sticka ut och erbjuda sina kunder en ny träningsupplevelse så går det även att utrusta bandet med BH Fitness egenutvecklade Smart Focus-skärm som finns i 12” och 16”. Med marknadens snabbaste touchskärm-teknologi får användaren bland annat tillgång till de mest populära apparna, kan surfa på sociala medier, springa i virtuella 3D-miljöer samt även se all träningsdata från sitt pass i kristallklar upplösning. Den innovativa Smart Focus-tekniken ger även administratören en överskådlig bild av samtliga uppkopplade BH-maskiner där man till exempel kan se vilket löpband som används mest och när det börjar närma sig att boka in en service.

Tack vare BH Fitness nya HSP phenolic wax system är löpbanden inte i behov av regelbunden smörjning och är därför nästintill underhållsfria vid normalbruk.

OBS! Samtliga konditionsmaskiner från BH Fitness står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa konditionsutrustning i absoluta världsklass

Mer information
KvalitetKommersiell
Vikt187 kg
Bredd930 mm
Höjd1550 mm
Längd2220 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top