Foamrollers

Under denna flik finner du våra olika varianter av Foam Rollers.

Foam Roller är ett redskap som på senare tid blivit allt populärare att använda både i skadeförebyggande syfte, som redskap i rörlighetsträning samt som rehabiliteringsredskap. Foam rollern nyttjas på så sätt att användaren med hjälp av foam rollern och sin egen kroppstyngd lägger tryck på olika delar av kroppen för att sedan få en slags massage på det valda området. Användaren bestämmer själv med hjälp av sin egen tyngd hur stort tryck man vill utsätta det valda området för.

Vi har i vårt sortiment olika typer av foam roller. Vi har dels en enkel, slät variant, samt även två olika mönstrade varianter som med hjälp av sin ojämna yta kan komma ännu djupare i massagen. En av våra mönstrade foam rollers är också en vattenflaska i en och samma produkt, perfekt för den som vill spara plats i träningsväskan.

Behöver du hjälp att välja en foam roller som passar dina behov eller har frågor rörande någon av produkterna så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
3 artiklar
30
50
100
Alla
 1. Foamroller 35cm MönstradFoamroller 35cm Mönstrad
  Foamroller 35cm Mönstrad
  Dessa produkter är väldigt prisvärda och håller hög kvalitet när det kommer till hemmaträning. Ska du bygga ett företagsgym, PT-studio eller kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin hemmaträning.
  Hemmaträning
  Foamroller 35cm Mönstrad
  285,50 kr
 2. FoamrollersFoamrollers
  Foamrollers
  Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
  Kommersiell
  Foamrollers

  Från 147,00 kr

 3. Foamroller VattenflaskaFoamroller Vattenflaska
  Foamroller Vattenflaska
  Produkter under denna kategori är framtagna till de som vill ha ett mer exklusivt hemmagym, bygga företagsgym eller en pt-studio. Ska du bygga ett kommersiellt gym så rådfråga oss innan gällande produkter under kategorin Semi-Kommersiell.
  Semi-Kommersiell
  Foamroller Vattenflaska
  Specialpris 281,00 kr Ordinarie pris 343,61 kr
Filter
Plats
Produktnamn
Pris
Bästsäljare
Mest Recenserade
Högst Rankade
Kvalitet
Sätt stigande sortering
Visa som Rutnät Listvy
3 artiklar
30
50
100
Alla
Beställ Foamrollers hos Nordic Fighter - Alltid ✓ Prisgaranti ✓ Snabb leverans ✓Snabb kundservice/support
To Top