Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

SK2500TVC STEPPER

117 482,69 kr
I lager
Endast 5 kvar
SKU
R250TVC16

k2500 Stepper ger Mjuk och tyst träning. Maskinen Robust och lättanvänd.

Beställningsvara, normal leveranstid 3-6 veckor!

Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp
Sk2500 Stepper ger Mjuk och tyst träning. Maskinen Robust och lättanvänd. I Sk stepper finns det ett avancerat SCT system som analyserar användarens vikt så att steppern anpassar sig och passar olika typer av användare.

Denna maskin är utrustad med en 16" SmartFocus skärm.

Som standard kommer stegmaskinen med en stilren LED-skärm men för de som verkligen vill sticka ut och erbjuda sina kunder en ny träningsupplevelse så går det även att utrusta maskinen med BH Fitness egenutvecklade Smart Focus-skärm som finns i 19” och 16” . Med marknadens snabbaste touchskärm-teknologi får användaren bland annat tillgång till de mest populära apparna, kan surfa på sociala medier, Gå i virtuella 3D-miljöer samt även se all träningsdata från sitt pass i kristallklar upplösning. Den innovativa Smart Focus-tekniken ger även administratören en överskådlig bild av samtliga uppkopplade BH-maskiner där man till exempel kan se vilken stegmaskin som används mest och när det börjar närma sig att boka in en service.

OBS! Samtliga konditionsmaskiner från BH Fitness står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa konditionsutrustning i absoluta världsklass.

Mer information
KvalitetKommersiell
Vikt155.5 kg
Bredd770 mm
Höjd1720 mm
Längd1220 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top