LK8180 SMART FOCUS CENTRAL DRIVE CROSSTRAINER Föregående LK8180 SMART FOCUS CENTRAL DRIVE CROSSTRAINER
Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

LK8180 SMART FOCUS CENTRAL DRIVE CROSSTRAINER

74 500,00 kr
I lager
Endast 5 kvar
SKU
G818TVC12

Crosstrainer som möjliggör en längre och mer atletisk stegrörelse tack vare sitt främre drivsystem

Beställningsvara, normal leveranstid 3-6 veckor!

Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

En crosstrainer som möjliggör en längre och mer atletisk stegrörelse tack vare sitt främre drivsystem. Detta tillåter användaren att utföra mer intensiva träningspass med högre säkerhet. Dessutom möjliggör det exklusiva antispårningssystemet att öka hastigheten på ett säkrare sätt.


Denna maskin är utrustad med en 12" smart-focus skärm.

Som standard kommer crosstrainern med en stilren LED-skärm men för de som verkligen vill sticka ut och erbjuda sina kunder en ny träningsupplevelse så går det även att utrusta crosstrainern med BH Fitness egenutvecklade Smart Focus-skärm som finns i 12” och 16”. Med marknadens snabbaste touchskärm-teknologi får användaren bland annat tillgång till de mest populära apparna, kan surfa på sociala medier, springa i virtuella 3D-miljöer samt även se all träningsdata från sitt pass i kristallklar upplösning. Den innovativa Smart Focus-tekniken ger även administratören en överskådlig bild av samtliga uppkopplade BH-maskiner där man till exempel kan se vilken crosstrainer som används mest och när det börjar närma sig att boka in en service.

Mer information
KvalitetKommersiell
Vikt136.5 kg
Bredd790 mm
Höjd1650 mm
Längd2040 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top