SK8000 SMART FOCUS UPRIGHT BIKE Föregående SK8000 SMART FOCUS UPRIGHT BIKE
Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

LK7750 SMART FOCUS RECUMBENT BIKE

60 500,00 kr
I lager
Endast 5 kvar
SKU
H775TVC16
Hög komfort på grund av ett justerbart ryggstöd. Med de integrerade pulsmätarna i styret kan användaren enkelt hålla koll på sin puls under träning.

Beställningsvara, normal leveranstid 3-6 veckor!

Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp
Hög komfort tack vare ett justerbart ryggstöd. Med de integrerade pulsmätarna i styret kan användaren enkelt hålla koll på sin puls under träning. POLY-V bältet skapar en tyst men kraftfull drift som kräver näst intill noll underhåll.

Som standard kommer Träningscykeln med en stilren LED-skärm men för de som verkligen vill sticka ut och erbjuda sina kunder en ny träningsupplevelse så går det även att utrusta Träningscykeln med BH Fitness egenutvecklade Smart Focus-skärm som finns i 12” och 16” . Med marknadens snabbaste touchskärm-teknologi får användaren bland annat tillgång till de mest populära apparna, kan surfa på sociala medier, cykla i virtuella 3D-miljöer samt även se all träningsdata från sitt pass i kristallklar upplösning. Den innovativa Smart Focus-tekniken ger även administratören en överskådlig bild av samtliga uppkopplade BH-maskiner där man till exempel kan se vilken Träningscykel som används mest och när det börjar närma sig att boka in en service.

OBS! Samtliga konditionsmaskiner från BH Fitness står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa konditionsutrustning i absoluta världsklass.
Mer information
KvalitetKommersiell
Vikt79 kg
Bredd610 mm
Höjd1300 mm
Längd1700 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top