SK2500 STEPPER Föregående SK2500 STEPPER
Produkter under denna kategori passar dig som vill bygga ett väldigt exklusivt hemmagym, företagsgym, pt-studio eller kommersiella gym.
Kommersiell

9000 CLIMBER

189 738,94 kr
I lager
SKU
R9000
Denna Maskin från BH Fitness har allt som kännetecknar kvalitet.

Beställningsvara, normal leveranstid 3-6 veckor!

Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp
Denna Maskin från BH Fitness har allt som kännetecknar kvalitet. Den kraftfulla konstruktionen, steg i naturlig höjd och storlek, tillsammans med en smart datorn som ger användarna den totala upplevelsen av kvalitet och användarvänlighet. Maskinen har en stark AC-industrimotor som tillåter en maximal användarvikt på 180 kg. Förutom det starka räcket, är fotstöd monterade på vardera sidan av trappsteget. Under användning är det möjligt att hålla fast vid både ledstången eller de 2 tvärhandtagen under displayen, där det finns en integrerade pulsmätare. Stegen drivs runt av en kraftfull kedja, vilket garanterar minimalt underhåll och har 20 steg (steg per minut). Datorn har ett stort urval av program och har också en inbyggd fläkt så att användaren kan kylas av under träningen

OBS! Samtliga konditionsmaskiner från BH Fitness står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa konditionsutrustning i absoluta världsklass.

Mer information
KvalitetKommersiell
Vikt232 kg
Bredd1000 mm
Höjd2140 mm
Längd1560 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top