Välmående anställda

Företagsgym
som alternativ
till friksvård

Att ha friska och välmående anställda är en avgjord fördel för alla företag oavsett bransch. Gymmet bidrar inte bara med solklara fördelar för personalens hälsa utan blir även en naturlig social mötesplats för de anställda.

Hur vill du ha ditt gym?

Tid för träning

Att som företag förse sin personal med lättillgängliga och goda träningsmöjligheter är bland det bästa man kan investera sina friskvårdsmedel i.

Många människor i dagens samhälle har en stressig vardag där arbete och andra ansvar tar så mycket tid att man har svårt att göra utrymme för träning.

Personalhälsa

Utebliven träning i kombination med stress har en enastående förmåga att få människor att må dåligt på olika sätt.

Det kan handla om försämrad motståndskraft i fråga om virussjukdomar, smärta i olika kroppsdelar, psykisk utbrändhet mm. Allt detta leder i större eller mindre utsträckning till sjukskrivningar som på ett naturligt sätt påverkar företaget negativt.

Utrymme

Även i de fall man har begränsat med utrymme rekommenderar vi att man kontaktar oss för en konsultation.

Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy funktionella gym även för väldigt trånga / begränsade utrymmen och ofta blir man förvånad över vilka fantastiskt goda lösningar som finns även för dessa situationer.

Vi har erfarenhet

Vi på Nordic Fighter har lång erfarenhet i utformning och installation av skräddarsydda gym i olika storlek. Vi hjälper er att designa gymmets layout, välja utrustning som passar era behov och er budget samt kommer ut och installerar utrustningen och utför löpande service.

Sparar tid

Tillhandahåller man som arbetsgivare lättillgängliga och goda träningsmöjligheter för sina anställda är chansen att den anställde faktiskt tränar exponentiellt större än om den anställde måste skaffa ett gymkort på ett kommersiellt gym med allt vad det innebär i fråga om resväg, parkering och en allmän känsla av stor tidskonsumtion.

Tillgänglighet

Finns det på den anställdes företag ett bra gym kan den anställde lätt prioritera in ett träningspass då denne ändå skall till arbetet varje dag. Det ligger psykologiskt närmare och känns betydligt smidigare att träna i direkt anslutning till arbetet trots att det i somliga fall kanske inte skiljer så mycket i faktisk tidsåtgång mot att träna på ett fristående gym.

Kontakta oss
Vi hjälper gärna!

Börja bygg ditt företagsgym redan idag

Vi hjälper dig

Funderar ni på att skaffa ett gym till ert företag eller har frågor om hur man går tillväga så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi gärna till.

Vi på Nordic Fighter hjälper er från första planeringsdagen till färdigställt gym samt löpande underhåll av utrustningen.

Vi hjälper er också gärna med olika finansieringsalternativ såsom avbetalning eller leasing.

Finansiering
och Leasing
Utveckling av
dina idéer
Installation
Prisförslag
och Offert
To Top