TF Standard WS, Stand/Seat Abduction Föregående TF Standard WS, Stand/Seat Abduction

TF Standard WS, Multi Hip

30 500,00 kr
I lager
SKU
SWS017

Med Thor Fitness Weight Stacked Multi Hip får du en riktigt kraftfull maskin med svart pulverlackning i robust stål och stilren design.

Delbetalning från 1 436,00 kr / månad
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Med Thor Fitness Weight Stacked Multi Hip får du en riktigt kraftfull maskin med svart pulverlackning i robust stål och stilren design. Denna innovativa maskin är skräddarsydd för att ge en bred variation av träningsmöjligheter för höften, bäcken, sätet och ben. Utöver detta är maskinen även en ypperlig förstärkning för rehabträning och ett bra val för behandling och förebyggande av led- och muskelproblem i höft och bäcken.

Thor Fitness Standard Line är en skräddarsydd serie av gymmaskiner för kommersiellt bruk. Serien innehåller över 50 olika maskiner och finns i både Weight Stack och Plate Loaded. Samtliga maskiner är skräddarsydda av oss på Nordic Fighter för att passa de höga krav på ergonomi, stilren design och innovation som ställs på den nordiska marknaden.

OBS! Samtliga gymmaskiner i Thor Fitness Standard Line står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa marknadens mest prisvärda gymmaskiner för kommersiellt bruk.

Mer information
Vikt230 kg (med viktmagasin)
Bredd1165 mm
Höjd1565 mm
Längd1177 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top