TF Standard PL, Standing Leg Curl Föregående TF Standard PL, Standing Leg Curl

TF Standard PL, Incline Chest Press

26 900,00 kr
I lager
Endast 2 kvar
SKU
SPL002

Med Thor Fitness Plate Incline Chest Press får du en riktigt kraftfull maskin med svart pulverlackning i robust stål och stilren design.

Delbetalning från 1 270,00 kr / månad
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Med Thor Fitness Plate Incline Chest Press får du en riktigt kraftfull maskin med svart pulverlackning i robust stål och stilren design. Denna maskin är skräddarsydd av oss på Nordic Fighter för att återskapa den naturliga rörelsen av lutande bänkpress som primärt tränar den övre bröstmuskulaturen. Fördelen med att välja Plate Loaded är framförallt de oberoende rörelsearmarna som skapar en mer balanserad styrkefördelning. Friheten med oberoende rörelsearmar gör det även möjligt för rehabträning samt att träna en arm i taget.

Thor Fitness Standard Line är en skräddarsydd serie av gymmaskiner för kommersiellt bruk. Serien innehåller över 50 olika maskiner och finns i både Weight Stack och Plate Loaded. Samtliga maskiner är skräddarsydda av oss på Nordic Fighter för att passa de höga krav på ergonomi, stilren design och innovation som ställs på den nordiska marknaden.

OBS! Samtliga gymmaskiner i Thor Fitness Standard Line står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa marknadens mest prisvärda gymmaskiner för kommersiellt bruk.

Mer information
Vikt 131 kg
Bredd 1990 mm
Höjd 1780 mm
Längd 1090 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top