TF Standard PL, Half Rack Föregående TF Standard PL, Half Rack

TF Standard, Fid Bench

7 190,00 kr
I lager
SKU
SFW002
Thor Fitness Standard Fid Bench är en Fid bench i stilren design och robust kvalité. Ryggstödet är justerbart och kan sättas upp till 90 grader. sittdyna går också att justera.
Delbetalning från 361,00 kr / månad
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Thor Fitness Standard Fid Bench är en justerbar bänk i stilren design och robust kvalité. Ryggstödet är justerbart i olika vinklar från decline-position upp till 90 grader. Bänken är också utrustad med ställbar sittdyna.


Thor Fitness Standard Line är en skräddarsydd serie av gymmaskiner för kommersiellt bruk. Serien innehåller över 50 olika maskiner och finns i både Weight Stack och Plate Loaded. Samtliga maskiner är skräddarsydda av oss på Nordic Fighter för att passa de höga krav på ergonomi, stilren design och innovation som ställs på den nordiska marknaden.

OBS! Samtliga gymmaskiner i Thor Fitness Standard Line står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa marknadens mest prisvärda gymmaskiner för kommersiellt bruk.

Mer information
Vikt 46 kg
Bredd 1500 mm
Höjd 450 mm
Längd 600mm
Övrigt

Mått dyna 330*1000 mm+260*350mm

Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top