TF Standard WS, Hip Abduction/Adduction Föregående TF Standard WS, Hip Abduction/Adduction

TF Standard WS, Dual Adjustable Pulley

50 900,00 kr
I lager
Endast 4 kvar
SKU
SWS021

Med Thor Fitness Weight Stacked Dual Adjustable Pulley får du en riktigt kraftfull maskin med svart pulverlackning i robust stål och stilren design.

 

Delbetalning från 2 377,00 kr / månad
Snabba Leveranser
14 Dagars öppet köp

Med Thor Fitness Weight Stacked Dual Adjustable Pulley får du en riktigt kraftfull maskin med svart pulverlackning i robust stål och stilren design. Detta alternativ erbjuder verkligen stora möjligheter för varierad träning på en begränsad yta. Med denna maskin kan du bland annat träna biceps, triceps, axlar, rygg samt en mängd andra övningar – endast fantasin sätter gränserna.

Thor Fitness Standard Line är en skräddarsydd serie av gymmaskiner för kommersiellt bruk. Serien innehåller över 50 olika maskiner och finns i både Weight Stack och Plate Loaded. Samtliga maskiner är skräddarsydda av oss på Nordic Fighter för att passa de höga krav på ergonomi, stilren design och innovation som ställs på den nordiska marknaden.

OBS! Samtliga gymmaskiner i Thor Fitness Standard Line står idag uppställda i vårt showroom i Finnerödja. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att komma förbi på en privat visning och testa marknadens mest prisvärda gymmaskiner för kommersiellt bruk.

Mer information
Vikt 414 kg (med viktmagasin)
Bredd 1220 mm
Höjd 2300 mm
Längd 2070 mm
Write Your Own Review
Bara registrerade användare kan skriva recensioner. Logga in här eller skapa ett konto
To Top